Σεξ: το γεγονός πως δεν έχεις οργασμό μήπως οφείλεται στον άνδρα σου;

orgasmos

Σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό National Center for Biotechnology Information (NCBI), το γεγονός πως μια γυναίκα δεν έχει οργασμό κατά την ώρα του σεξ μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά στον άνδρα της.

Τί είναι οργασμός και πώς επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια του σεξ;

Ο οργασμός είναι ουσιαστικά η κορύφωση της σεξουαλικής διέγερσης.

Διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και στην πραγματικότητα αποδεσμεύεται η σεξουαλική ένταση, προκαλώντας μια παροδική αίσθηση θολωμένης συνείδησης.

Παρατηρείται αύξηση της πίεσης και του καρδιακού ρυθμού, αλλά και ακούσιες συσπάσεις του κόλπου, της μήτρας και των σφιγκτήρων του πρωκτού.

Γιατί δεν μπορώ να φτάσω σε οργασμό;

Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν φτάσει ποτέ σε οργασμό (από την αρχή της σεξουαλικής τους ζωής) και άλλες οι οποίες άρχισαν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Επιπλέον, το φαινόμενο αυτό μπορεί να παρατηρείται σ’ όλες τις ερωτικές επαφές μιας γυναίκας, με όλους τους συντρόφους, ή να εμφανίζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Η νέα μελέτη έχει τίτλο “Do Women’s Orgasms Function as a Masculinity Achievement for Men” και έδειξε, ό,τι οι γυναίκες πιστεύουν πως οι άνδρες που καυχιούνται για τη σεξουαλική τους ικανότητα  δεν είναι, τελικώς, τόσο καλοί σεξουαλικοί παρτενέρ όσο  οι ίδιοι πιστεύουν.

Το γεγονός πως δεν έχεις οργασμό μήπως οφείλεται στον άνδρα σου;

Από τα πορίσματα της εν λόγω έρευνας, προκύπτει πως η γυναίκα ξενερώνει όταν ο σεξουαλικός της παρτενέρ ή ο άνδρας της καυχιέται για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, περισσότερο του φυσιολογικού και όπως είναι λογικό προκαλεί και την έλλειψη οργασμού.

Το βασικό συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι μ΄ αυτήν τη συμπεριφορά ο άντρας δείχνει ότι η  οργασμός της σεξουαλικής του παρτενέρ οφείλεται αποκλειστικά από τη δική του προσπάθεια λες και η γυναίκα δε συμμετέχει καθόλου στο σεξουαλικό παιχνίδι και είναι αμέτοχη κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 810 άνδρες που απάντησαν σε ερωτήσεις για τις συνήθειές τους στο σεξ και για το αν και πόσο καλύτερα αισθάνονται για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής.

Διαπιστώθηκε ότι εκείνοι οι άνδρες που ανησυχούν για τον ανδρισμό τους, συχνά αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό μαζί τους καθώς αποτελεί υποσυνείδητη τόνωση του εγωισμού τους.

Αλλά ενώ οι ίδιοι αισθάνονται καλύτερα, οι γυναίκες αισθάνονται χειρότερα, όταν τους βλέπουν να καυχιόνται γι’  αυτό.

Διαβάστε σχετικά:

Κρύο καιρός για δύο: 4 tips για πιο πικάντικες και ερωτικές βραδιές

 

 

Comments

comments