Τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του!

den_prepei_na_asxoleisai_mazi_toy

Βαθιά μέσα σου το ξέρεις αλλά δε θέλεις να το παραδεχθείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό! Τον θέλεις πάρα πολύ αλλά εκείνος μάλλον όχι! Έχεις σκεφτεί πως ήρθε επιτέλους η ώρα να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του;

Φίλη μου άκουσε το ένστικτό σου! Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σένα και ιδού τα σημάδια που το αποδεικνύουν!

1.Δεν απαντάει στα μηνύματα σου

Μάλλον έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στα μηνύματα σου! Σε αγνοεί συνεχώς και εσύ επιμένεις να το διεκδικείς! Μήπως είναι λίγο μάταιο όλο αυτό; Σκέψου τον εαυτό σου και προχώρα παρακάτω!

2.Δε σε φλερτάρει

Δεν σε προσέχει ποτέ και δεν σου κάνει κανένα κοπλιμέντο ακόμα και αν έχεις ντυθεί σαν star του Hollywood για να πας να τον συναντήσεις! Τι άλλο θέλεις να κάνει πια για να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα; Η συμβουλή μου είναι να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και με αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις παρακάτω!

3.Το έχουν προσέξει και οι φίλοι σου

Οι φίλοι σου είναι πιο αντικειμενικοί γιατί βλέπουν τα πράγματα απ’ έξω! Έχουν καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για εσένα και προσπαθούν να στο δείξουν και να στο πουν με κάθε τρόπο! Καλό θα ήταν να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν γιατί σε αγαπάνε και θέλουν μόνο το καλό σου!

4.Φλερτάρει συνεχώς με άλλες μπροστά σου

Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να τον αφήσεις καθαρά και μόνο από αξιοπρέπεια! Αυτός ο άνθρωπος σε μειώνει και σε πληγώνει συνεχώς! Σε καμία περίπτωση δε σου αξίζει κάτι τέτοιο! Είσαι μια νέα και όμορφη γυναίκα και σου αξίζουν τα καλύτερα! Μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στο σεξ και πως θα τα διορθώσουμε!

Comments

comments