“Θέλω να τρέξω στους δρόμους από χαρά” για το δώρο Θεού που έλαβα!

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή και συνέχει πολύ μακριά από εμάς, στη Χαβάη. Αποτελεί ένα δώρο Θεού για μια  νέα φοιτήτρια που η τύχη τής χαμογέλασε. Η ηρωίδα της ιστορίας λέγεται Cayla.Τί της συνέβη;

H Cayla Chandara μετακόμισε στο Waikiki της Χαβάης για να συνεχίσει τις σπουδές της. Λόγω των φοιτητικών της δανείων, βρέθηκε χρεωμένη.

Για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ξεκίνησε να εργάζεται 80 ώρες την εβδομάδα σε δύο διαφορετικά εστιατόρια, πηγαίνοντας από τη μια επιχείρηση στην άλλη.

Επειδή ο Θεός δεν αφήνει κανέναν βρέθηκε στο διάβα της ένα ένα ζευγάρι από την Αυστραλία στο εστιατόριο “Noi Thai Cuisine” και κατέληξε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί τους.

«Με ρώτησαν από πού είμαι και τους είπα ότι μετακόμισα εδώ για σπουδές, αλλά βρέθηκα να χρωστάω στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσα να να συνεχίσω τις σπουδές, γιατί δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά, όπως και το κόστος ζωής εδώ», δήλωσε η Chandara.

Οι πελάτες συγκινήθηκαν από την ιστορία της Chandara και της άφησαν φιλοδώρημα 400 δολαρίων.

Όπως εξομολογήθηκε η Chandara αυτό το θαύμα είπε τα εξής: «Θεώρησα ότι ήταν πολύ γενναιόδωρο εκ μέρους του. Ποτέ δεν έχω ξαναπάρει τόσο μεγάλο φιλοδώρημα. Έπρεπε να τους ευχαριστήσω. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μου είπαν πού μένουν, έτσι πήγα εκεί μετά την δουλειά για να δω αν θα ήταν ακόμα εκεί.

Θέλω να τους κάνω περήφανους. Δέχομαι αυτή την ευκαιρία με μεγάλη χαρά και θα βάλω τα δυνατά μου κάθε μέρα.»

Στη συνέχεια η Chandara τους έδωσε μια κάρτα με ευχαριστίες, ένα επιδόρπιο και μερικά λουλούδια για να δείξει την ευγνωμοσύνη της. Πίστεψε ότι δε θα ξαναέβλεπε το ζευγάρι ξανά, αλλά ξαναήρθαν την επόμενη μέρα στο εστιατόριό της.

Αλλά αυτή τη φορά ρώτησαν αν θα μπορούσαν να πληρώσουν το χρέος του δανείου σπουδών της Chandara, που ήταν πάνω από 10.000 δολάρια.

«Τους είπα ότι δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό για μένα. Ήθελα απλά να τους πω ευχαριστώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Θέλω να τρέξω στους δρόμους από χαρά!»

Της είπαν ότι υπήρχε ένας τρόπος που μπορούσε να τους ευχαριστήσει: «Βάλε τα δυνατά σου, κάνε μεγάλα όνειρα και ακολούθα τους στόχους σου.»

Comments

comments