Ντρέπομαι γιατί είμαι κατώτερη από τον σύντροφό μου!

eimai_katwterh_apo_ton_syntrofo_moy

Καλημέρα αγαπητό Efi’s Secrets, είναι η Άννα και είμαι 27 ετών! Τους τελευταίους 3 μήνες έχω ξεκινήσει μια σχέση με τον Νίκο, ο οποίος εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρεία έχοντας πολύ καλή θέση!

Εγώ εργάζομαι αρκετά χρόνια σε ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα ως πωλήτρια. Ο μισθός μου φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το μισθό που παίρνει ο Νίκος.

Τον Νίκο τον γνώρισα εντελώς τυχαία σε ένα μπαράκι όπου είχα βγει με τις φίλες μου. Η πρώτη εντύπωση που είχα για αυτόν ήταν αρκετά καλή!

Ήταν ένας όμορφος, καλοντυμένος άντρας που φαινόταν ότι έχει χρήματα! Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι έκανε φιγούρα επιδεικνύοντας την καλή οικονομική του κατάσταση!

Είναι πολύ χαμηλών τόνων και πολύ καλό παιδί!

Αυτούς τους μήνες που είμαστε μαζί περνάω τέλεια μαζί του! Όμως μια σκέψη με βασανίζει συνεχώς!

Πιστεύω ότι δεν είμαι αρκετά καλή για εκείνον! Πιστεύω ότι του ταιριάζει μια κοπέλα με καλύτερη δουλειά από τη δική μου με περισσότερα χρήματα!

Φανταστείτε ότι όταν γνωρίζω κάποιον φίλο του ή συνάδελφο του ντρέπομαι πάρα πολύ να πω ότι είμαι απλά μια πωλήτρια!

Όλοι λένε πως η δουλειά δεν είναι ντροπή όμως στη δική μου περίπτωση είναι!

Εκείνος δεν με έχει κάνει να νιώσω ποτέ άσχημα με το θέμα των χρημάτων! Ίσα ίσα δείχνει να μην τον νοιάζει το επάγγελμα μου και το μηνιαίο μου εισόδημα.

Όμως αν αυτή η σχέση προχωρήσει θα έχουμε πρόβλημα! Πως θα δεχτούν οι γονείς και η οικογένεια του την δουλειά μου και το εισόδημα μου;

Είναι αρκετά ευκατάστατη οικογένεια και πιστεύω πως δεν θα με δεχτούν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μου με το γιο τους!

Τον θέλω πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω πως να χειριστώ αυτή τη κατάσταση σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας!

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτεύτηκα τον παντρεμένο φίλο του πατέρα μου και θέλω να τον χωρίσω!

Comments

comments