Εκπτώσεις ! Τι να αγοράσεις και πώς!!!

sales

Και ναι επιτέλους  οι εκπτώσεις που όλες περιμένουμε με αγωνία για να αγοράσουμε το τέλειο φόρεμα για το γάμο, εκείνο το super μαγιό που ήταν αρκετά τσιμπημένη η τιμή του για να το απολαύσουμε  απ’ τις αρχές του καλοκαιριού και όλα όσα χρειαζόμαστε γενικότερα, είναι εδώ.

Γιατί όσο ασφυκτικά και αν είναι τα πράγματα στη ντουλάπα μιας γυναίκας, πάντα μα πάντα, υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο και πάντα υπάρχει κάτι που θέλουμε και δεν το έχουμε ακόμα.

Επειδή όμως παρασυρόμαστε συνήθως από τις πολύ χαμηλές τιμές των εκπτώσεων, κάνουμε άσκοπες αγορές που έπειτα μετανιώνουμε, αγοράζουμε πράγματα που δεν τα έχουμε ανάγκη και τελικά παραλείπουμε πράγματα που χρειαζόμασταν πραγματικά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για επιτυχημένες αγορές και τι πρέπει να αγοράσουμε τώρα.

Πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε σωστή οργάνωση!

Δείτε τι υπάρχει στη ντουλάπα σας πρώτα, έτσι ώστε να αποφύγετε να αγοράσετε κάτι παρόμοιο με κάτι που ήδη έχετε και να δείτε τι πραγματικά σας  λείπει.

Βγείτε στα μαγαζιά μια βόλτα να δείτε τι υπάρχει στην αγορά.
Μην αγοράσετε κάτι ακόμα ,αν δείτε κάτι που σας αρέσει αρκετά, μπορείτε να κάνετε κράτηση και να το πάρετε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Αυτό το βήμα καλό είναι να γίνει μια δυο μέρες πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις.  Τότε είναι πιο πιθανό να βρείτε όλα τα νούμερα και να μην ταλαιπωρηθείτε στο συνωστισμό των δοκιμαστηρίων και των ταμείων.

Φτιάξτε μία λίστα με ότι χρειάζεστε.
Θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε από κει τις αγορές σας, χωρίς να παρασύρεστε και στη συνέχεια εάν το budget σας, το επιτρέπει συνεχίζετε με επιπλέον έξυπνες αγορές.

Επενδύστε σε καλές αγορές.
Στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να αγοράσετε ένα καλό και διαχρονικό ρούχο, παπούτσι, τσάντα κ.τ.λ. Ναι μεν, πάλι οι τιμές τους είναι υψηλές για τις περισσότερες, όμως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι που θα έχεις μία ζωή και θα είσαι περήφανη να φοράς και μετά από χρόνια, από το να αγοράζεις φθηνά κομμάτια της μιας σεζόν.

Μην επιλέγεις πολύ εκκεντρικά κομμάτια.
Εκτός και αν η γκαρνταρόμπα σου είναι το ίδιο εκκεντρική. Επειδή φαντάζομαι όμως ότι δεν είναι.. σκέψου καλά με τι μπορείς να συνδυάσεις αυτό που θες να πάρεις ,σύμφωνα με τα ρούχα που έχεις πάντα. Και την σκέψη αυτή καλό είναι να την κάνεις κάθε φορά ανεξαρτήτου αν είναι εκκεντρικό ή μη..

Προτίμησε μέρη που είναι πολλά καταστήματα μαζεμένα, ώστε να έχεις πολλές επιλογές και να γλυτώσεις χρόνο. Όμως να θυμάσαι, να μην σνομπάρεις μικρά μαγαζιά. Η ποικιλία τους σαφώς είναι μικρότερη, όμως μπορεί να βρεις διαμάντια εκεί που δεν το περιμένεις.

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!