Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το ενδιαφέρον μιας γυναίκας -Μου στέλνει αντιφατικά μηνύματα!

Ερώτηση: Μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω αν μια γυναίκα με θέλει ως φίλη ή επιθυμεί να κάνουμε σχέση.

Τα μηνύματά της είναι για το δικό μου μυαλό αντιφατικά. Άλλες φορές νιώθω πως με θέλει πολύ και παίρνω θάρρος και άλλες πως απλά με συμπαθεί. Πώς θα αποκωδικοποιήσω τα μηνύματά της; Δε θέλω να κάνω λάθος εκτιμήσεις και να εκτεθώ.

Το μυαλό και η καρδιά της γυναίκας με μπερδεύουν

Τη θέλω πολύ αλλά επειδή στο παρελθόν έχω φάει αρκετές απογοητεύσεις από γυναίκες δε θέλω να την πατήσω εκ νέου.

Το να ερμηνεύσω τα ζητούμενά της είναι αχαρτογράφητο τοπίο. Η γυναικεία ψυχή είναι μια άβυσσος και εγώ τα έχω χαμένα. Αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες και δε μου αρέσει ούτε να τις πληγώνω,ούτε να τις προσβάλω.

Αν το ενδιαφέρον της γυναίκας για εμένα είναι φιλικό και ανθρώπινο και όχι ερωτικό θα διαχειριστώ την περίπτωση τελείως διαφορετικά. Δε θέλω να ερμηνεύω το πράσινο φως ως κόκκινο και τούμπαλιν.

Συγνώμη που σάς κουράζω….

Απάντηση: Φίλε άντρα αναγνώστη, σήμερα θα σου δώσω κάποια tips για τον τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες, για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις…

Αρχικά, στο μυαλό της γυναίκας τις περισσότερες φορές είναι καρφωμένο ότι δεν πρέπει να κάνει κάτι ξεκάθαρο για να σου δείξει το ενδιαφέρον της, γιατί έτσι είναι τα πρότυπα των δύο φύλων αποτυπωμένα στο υποσυνείδητό της.

Έτσι, αν τύχει να είναι και λίγο ντροπαλή ή απλά να μη νιώθει πολύ άνετα μαζί σου, τα πράγματα είναι λίγο σκούρα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιδιώξεις να κάνετε κάτι οι δυο σας, να πάτε μια βόλτα, να μείνετε λίγο μόνοι σας τέλος πάντων και με το δεδομένο ότι θα δεχτεί να συμβεί αυτό, είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να καταλάβεις τι σκέφτεται…

Συχνά γίνεται το εξής λάθος.

Πολλές γυναίκες είναι αρκετά κοινωνικές και τους αρέσει να μιλάνε συχνά με άτομα του αντίθετου φύλου. Δεν μιλάω για τις προκλητικές, μιλάω απλά για τις κοινωνικές. Αυτή λοιπόν τη χαριτωμενιά και τη γλυκύτητα που μπορεί να βγάζει μια κοπέλα μερικοί άντρες τη μπερδεύουν.

Θεωρούν ότι είναι ο τρόπος της να δείξει ότι τους θέλει και έτσι κάνουν το εν τέλει… αποτυχημένο βήμα! Άρα, το ότι της αρέσει να σου μιλάει, δεν σημαίνει πάντα ότι σε θέλει!

Σε αποτυχημένα συμπεράσματα μπορεί να οδηγηθούν οι άντρες και σε αυτήν την περίπτωση:

Οι γυναίκες, και ιδιαίτερα οι όμορφες γυναίκες, γνωρίζοντας ότι αρέσουν σε πολλούς άντρες, έχουν την τάση να τους φέρονται πολύ φιλικά χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό…

Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ ότι μπορεί απλά να σου δείχνει ενδιαφέρον, επειδή υποσυνείδητα ξέρει ότι “τσιμπάς” και με αυτόν τον τρόπο της τονώνεται η αυτοπεποίθηση… Έτσι λοιπόν μη βιαστείς από 2 κινήσεις της να σκεφτείς ότι σε θέλει!

Αυτές είναι κάποιες σκέψεις που πρέπει να σου έρχονται στο μυαλό, όταν προσπαθείς να ερμηνεύσεις τη γυναικεία συμπεριφορά!

Διαβάστε τις σκέψεις μίας φίλης μας που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου

Comments

comments