Έχεις τατουάζ; Είσαι πιο sexy στα μάτια μιας γυναίκας

Τα τατουάζ είναι τέχνη, είναι μόδα, είναι τρόπος έκφρασης, είναι κάτι που μένει για να σου θυμίζει μία στιγμή, έναν άνθρωπο, μία κατάσταση. Μπορούν να γίνουν ένα πολύ σέξι στοιχείο που σας διαφοροποιεί και σας ανυψώνει την αυτοπεποίθηση.


Μπορεί ένα τατουάζ να αυξήσει την γυναίκεια λίμπιντο και να κάνει έναν άνδρα πιο θελκτικό, αρρενωπό και σεξουαλικό;
Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η απάντηση είναι καταφατική. Τα τατουάζ μπορεί να είναι «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»; Κι όμως τα πορίσματα της έρευνας δείχνουν ότι η στάση των γυναικών όσο αφορά το σεξ απέναντι στους άνδρες που έχουν τατουάζ (και body art) είναι διαφορετική από αυτή που έχουν απέναντι στους άνδρες που δεν έχουν τατουάζ.


Η έρευνα έδειξε ότι τα τατουάζ δελεάζουν το γυναικείο φύλο και το τραβούν το βλέμμα σαν μαγνήτης.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Evolution and Human Behavior», διαπιστώθηκε πως τα αρσενικά πρωτεύοντα θηλαστικά που ζουν σε μεγάλες, πολυεπίπεδες κοινωνίες χρησιμοποιούν επιδεικτικούς και εμφανείς δείκτες για να σηματοδοτήσουν την «ταυτότητα, την τάξη, την κυριαρχία ή την ελκυστικότητά τους» στα θηλυκά. Η έρευνα έγινε πάνω σε 154 είδη πιθήκων για να δουν πώς χρησιμοποιούν τα σωματικά τους «στολίδια» και «διακριτικά» ώστε να ξεχωρίσουν.


Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 2.500 ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών. Από τις γυναίκες ζητήθηκε να εκφράσουν την γνώμη τους για άνδρες που ήταν γυμνοί από την μέση και πάνω και είχαν τατουάζ σε διαφορετικά σχέδια και άνδρες που δεν είχαν. Οι άνδρες που είχαν τατουάζ είχαν την τάση να τα επιδεικνύουν. Οι γυναίκες περιγράφοντας την γνώμη τους για τους άνδρες που είχαν τατουάζ, εξέφρασαν την άποψη ότι τους φαίνονταν περισσότερο επιθετικοί, αρρενωποί, με καλύτερη υγεία, από τους άνδρες που δεν είχαν τατουάζ.
Το συμπέρασμα των ερευνητών ήταν ότι το να έχει κάποιος άνδρας τατουάζ επηρεάζει την γνώμη των γυναικών για την εικόνα του. Oι άνδρες με τατουάζ φαίνονταν με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και με καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!