Ποιος είναι ο λόγος που δε σε παίρνει τηλέφωνο!

giati_de_se_pairnei_thlefwno

Βγήκατε ραντεβού και περάσατε υπέροχα, όλα ήταν όπως τα είχες φανταστεί όμως ήρθε η επόμενη μέρα με το κινητό σου να μην έχει καμία κλήση από εκείνον αλλά ούτε και μήνυμα!

Τι έφταιξε και δεν παίρνει ένα τηλέφωνο;

Σίγουρα περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό σου ενώ στέκεσαι πάνω από το κινητό σου περιμένοντας πότε θα πάρει ένα τηλέφωνο ή θα στείλει ένα μήνυμα αλλά μάταια!

Φίλη μου σταμάτα να αναρωτιέσαι! Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν σε παίρνει τηλέφωνο!

1.Περιμένει να τον πάρεις πρώτη εσύ

Ναι πολλοί άντρες περιμένουν από τη γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα γιατί φοβούνται την απόρριψη! Μπορεί να περιμένει να τον πάρεις εσύ πρώτη τηλέφωνο για να καταλάβει ότι θέλεις να τον ξαναδείς και ότι πέρασες πολύ ωραία μαζί του!

2.Δε θέλει να σε ενοχλήσει

Πιστεύει ότι έχεις ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και δε θέλει να σε ενοχλήσει και να επιβαρύνει! Και σε αυτή τη περίπτωση περιμένει από εσένα ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο για να καταλάβει ότι θέλεις να τον εντάξεις στη καθημερινότητά σου!

3.Δε σε γουστάρει

Τελικά κατάλαβε ότι δεν ταιριάζετε τόσο πολύ και αποφάσισε να απομακρυνθεί! Η γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις μαζί του και να του ζητήσεις να ξεκαθαρίσει τη θέση του! Στο κάτω κάτω πρέπει να φερθεί σαν άντρας και να σου δώσει μια εξήγηση!

4.Δε θέλει να συνεχίσετε να μιλάτε

Σε περίπτωση που επιδιώξεις να τον πάρεις τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν απαντήσει και δεν σε πάρει πίσω τότε μάλλον θέλει να σταματήσετε να έχετε επαφή και φυσικά στο δείχνει με άσχημο τρόπο! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από εκείνον!

Διαβάστε επίσης:

Πως να ξεπεράσεις έναν χωρισμό μέσα σε μια ώρα!

 

Comments

comments