Οι γυναίκες άνω των 40 κρύβουν μία ακαταμάχητη… μαγεία!

Εμείς εδώ στο Efi’s Secrets αγαπάμε τη γυναίκα, τη σεβόμαστε και την εξυμνούμε σε κάθε ευκαιρία.

Η ομάδα μας αποτελείται, στο μεγαλύτερο ποσοστό της, από γυναίκες όλων των ηλικιών.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν!

Σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στις γυναίκες που βρίσκονται στην καλύτερη ηλικία… Αυτή μεταξύ των 40 και των… 140 ετών!

Αυτές είναι οι λεγόμενες… ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ όπως τις αποκαλούμε πολύ συχνά εμείς εδώ στο Efi’ s Secrets!

Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια τελικά ε; Ξέρετε κάτι όμως; Μεγαλώνουμε και δεν μας φοβίζει αυτό! Μας εξιτάρει και το χαιρόμαστε!

Γνωρίζουμε ότι από νεαρές πριγκίπισσούλες, κάθε χρόνος που περνάει, μας μεταμορφώνει ολοένα και περισσότερο σε… δυναμικές και ισχυρές βασίλισσες!!!!

Και μην ξεχνάτε ότι ΠΑΝΤΑ μία βασίλισσα υπερτερεί από μία πριγκίπισσα!

Σωστά κορίτσια; Σωστά!!!

Σας παραθέτουμε κάποια από τα αφιερώματα που έχουμε φιλοξενήσει στις σελίδας μας το τελευταίο διάστημα.

Θέλουμε να νιώσετε, έστω και για λίγα λεπτά, χαλαρές και να δημιουργήσετε την εντύπωση στον εαυτό σας ότι ξεφυλλίζετε ένα περιοδικό που γράφτηκε αποκλειστικά για εσάς!

Όπως τότε, θυμάστε; Στα μαθητικά μας χρόνια, χωρίς άγχος και πίεση!

Φορέστε ένα αθώο χαμόγελο και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας!

Αφιέρωμα Νο1

Φοιτήτρια ετών… 40!

Η φίλη μας Διονυσία είχε από μικρή ένα όνειρο… να σπουδάσει! Τα σχέδιά της όμως ανατράπηκα όταν σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε έγκυος και αφιερώθηκε στην οικογένειά της… Τα όνειρα όμως φίλοι μου δεν έχουν ηλικίες, ούτε ημερομηνία λήξης! Πάντα πρέπει να προσπαθούμε γι’ αυτά, σε όποια ηλικία και αν βρισκόμαστε! Ζωντανό παράδειγμα η αγαπητή μας φίλη!

Πάρτε μία ιδέα

Ανέκαθεν με στιγμάτιζε το γεγονός ότι δεν είχα σπουδάσει, τα χρόνια περνούσαν και η ανάγκη μου αυτή όλο και καταπνίγοταν και ξεθώριαζε . Προείχαν άλλα πράγματα! Έπρεπε να δουλέψω για να σπουδάσω την κόρη μου, όχι για να σπουδάσω εγώ!

Αργότερα, στα 33 μου , δουλεύοντας ως τηλεφωνήτρια πλέον σε μια εταιρεία, γνώρισα το νυν σύζυγο μου με τον οποίο και έχω σήμερα δύο παιδιά 3 και 5 ετών αντίστοιχα.

Όταν η κόρη μου η μεγάλη έδινε πανελλήνιες, έπαιρνα τα βιβλία της τα βράδια και τα ξεφύλλιζα νιώθοντας μια μικρή ζήλια, έναν καημό, μια θλίψη…

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφιέρωμα Νο2

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου

Η εξομολόγηση της φίλης μας πραγματικά αποτελεί έναν ύμνο για όλες εμάς τις γυναίκες που έχουμε περάσει την ηλικία των 40! Πιο έτοιμες από ποτέ, αντιμετωπίζουμε τη ζωή όπως της αξίζει, με εκτίμηση, χαμόγελο και… εμπειρία!

Πάρτε μία ιδέα

Τα 50 μου αποτέλεσαν σταθμό. Όχι γιατί άλλαξε η εικόνα μου αλλά όλη μου η κοσμοθεωρία. Κατάλαβα πως είναι πιο σημαντικό να λέω “όχι” σε ό,τι μου κάνει κακό. Δεν πειράζει αν γίνομαι δυσάρεστη. Ας ξεβολευτούν και οι γύρω μου. Γιατί πρέπει πάντα εγώ να είμαι η καλή και η αρεστή;

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφιέρωμα Νο3

Ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται ποτέ

Η ρομαντική ιστορία που μας έστειλε αναγνώστρια είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ότι ο αληθινός και αγνός έρωτας, δεν έχει ηλικία… Όσα χρόνια και αν περάσουν μία γυναίκα και ένας άντρας μπορούν να βιώσουν έναν αληθινό και δυνατό έρωτα! Από τις πιο συναισθηματικές ιστορίες που έχουμε φιλοξενήσει!  Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας έχουν περάσει κατά πολύ τα… 50 έτη! Δυνατή, παντοτινή αγάπη!

Θα σας μεταφέρουμε στο…. 1950!

Πάρτε μία ιδέα

Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω στο 1950, όταν η μάνα μου –η μικρή τότε Χρυσούλα– 16 χρονών γνωρίζει τον πρώτο της έρωτα τον Κλεώ, ο οποίος ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερος, σε μια αλάνα του χωριού.

Εκεί γίνονταν τα πανηγύρια τον δεκαπενταύγουστο, ήταν ένα είδος νυφοπάζαρου.

Εκεί ένιωσαν το πρώτο φτερούγισμα στην καρδιά και έδωσαν το πρώτο και τελευταίο φιλί κάτω από έναν πλάτανο.

Δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ παρά μόνο μετά από 60 χρόνια.Δύο χρόνια μετά από αυτόν τον πλατωνικό έρωτα η μάνα μου γνώρισε τον πατέρα μου τον Δημητράκη, ο οποίος έμπαινε στο σπίτι της Χρυσούλας σαν δευτεροξάδερφος, ώσπου και την αγάπησε.

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφιέρωμα Νο4

Γιατί να προτιμήσετε τις γυναίκες άνω των 40!

Γιατί ακτινοβολούν θηλυκότητα, σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και γενικότερα με μία λέξη… λάμψη! Είναι ίσως η καλύτερη και η πιο “υγιής” ηλικία μιας γυναίκας! Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε απόλυτα με τις σκέψεις μας!

Πάρτε μία ιδέα

Αν μια γυναίκα άνω των 40 δεν θέλει να καθίσει μαζί σου να δει έναν αγώνα, δεν θα καθίσει δίπλα σου απλά για να γκρινιάξει, επειδή εσύ βλέπεις τον αγώνα… θα κάνει κάτι που πραγματικά την ικανοποιεί και της προκαλεί ενδιαφέρον.

Οι γυναίκες άνω των 40 είναι διακριτικές… Πολύ σπάνια θα μαλώσουν μαζί σου σε κάποιο θέατρο όπου όλοι κάνουν ησυχία ή σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Είναι πάντα ικανές βέβαια να σε πυροβολήσουν αν και μόνο αν θεωρούν ότι θα την βγάλουν καθαρή μετά από αυτό…

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφιέρωμα Νο5

Είσαι “Γυναίκα” ή μήπως…. “γυναικούλα”;

Για το τέλος, αφήσαμε κάποιες σκέψεις για κάποιες γυναίκες, που εμείς εδώ τις αποκαλούμε… ΤΟΞΙΚΕΣ… Μας κούρασαν οι γυναίκες που συμπεριφέρονται σαν δεύτερες και κατασπαράζουν οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους… Αισθήματα, φιλίες, άντρες, χρήματα που δεν τους ανήκουν, αξιοπρέπεια… Μία γυναίκα που βρίσκεται στη δική μας ηλικία ξέρει να αναγνωρίζει και να αποφεύγει τέτοιου είδους γυναίκες. Αν χρειαστεί βέβαια μπορεί και να τις… ισοπεδώσει… Ένα χαμόγελό μας είναι αρκετό, δεν νομίζετε;

Πάρτε μία ιδέα

Ένα είδος γυναίκας που συνεχώς πολλαπλασιάζεται… Παρασιτεί και βλάπτει τους γύρω της. Πληγώνει τους ανθρώπους της για να καλύψει τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές της.
Για το σύντροφό της τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Αν κάποιος μείνει μαζί της και καταφέρει να αγαπήσει τη ρηχή προσωπικότητά της, θα το κάνει από οίκτο ή από δική του ανασφάλεια.

Μία τέτοιου είδους γυναίκα, δεν έχει μάθει να αγαπά και δεν ξέρει πώς να το κάνει…

Φίλε αναγνώστη των 500ων ευρώ, μην αγχώνεσαι…

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

EXTRA TIP

6 Μυστικά για να είσαι το απόλυτο θηλυκό!

Μία συμβουλή με αγάπη και ο… κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος! Και μην ξεχνάτε, σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας και μετά όλους τους άλλους….

γυναίκα

Πάρτε μία ιδέα

Όλες θέλουμε να είμαστε αυτό που λέμε, απόλυτο θηλυκό και να μαγνητίζουμε τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού και όχι μόνο. Θέλουμε την προσοχή και τον θαυμασμό, γιατί έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας και νιώθουμε όχι απλά αποδεκτές από το κοινό, αλλά περιζήτητες.

Το καλό είναι ότι για να είσαι το απόλυτο θηλυκό δεν απαιτούνται δύσκολα πράγματα, ούτε πολλά. Το κακό είναι, ότι συνήθως ή το ‘χεις ή δεν το χεις.. The ugly truth!

Γιατί;;

Γιατί, αυτές οι γυναίκες που περπατάνε και τρίζουν τα πλακάκια, στη πραγματικότητα, δεν χρειάζονται κανένα για να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους, είναι δυναμικές και αυτό που κάνουν και μας μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι κάτι που βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ναι, κι όμως… έτσι φυσικά!

Αυτά λοιπόν, που έχει η σέξι γυναίκα, το απόλυτο θηλυκό και κάνουν τους άνδρες να την λατρεύουν, και τις υπόλοιπες γυναίκες να την θαυμάζουν και να την θεωρούν άκρως αισθησιακή είναι…

Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αγαπάμε την ηλικία μας γιατί εκεί μέσα κρύβεται όλη μας η… ζωή!

Comments

comments