Γυναικείος οργασμός: Δείξε μου τα χείλη σου να σου πω πόσο απολαμβάνεις το σεξ!

XEILOS

Τόνοι μελανιού και εκατοντάδες έρευνες έχουν γίνει αναφερόμενες στο γυναικείο οργασμό. Άλλωστε τόσο οι σεξολόγοι, όσο και οι γυναικολόγοι έχουν προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσουν τα μυστικά της σεξουαλικής απόλαυσης και της ερωτικής ικανοποίησης.

Όπως αποφάνθηκαν, λοιπόν, οι ερευνητές το καλό σεξ και ο οργασμός είναι ζήτημα ανατομίας των χειλιών.

Το σχήμα των χειλιών μπορεί να «προδώσει» τον οργασμό μιας γυναίκας, αφού θεωρητικά οι νευρικές απολήξεις και τα νευρωνικά κυκλώματα των δυο σημείων αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

Πώς μπορεί αυτό το σημάδι να “προβλέψει” την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό;

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η σύνδεση σχετίζεται με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στην μήτρα, πριν καν γεννηθούμε!

Μια έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, εντόπισε συνδέσεις μεταξύ του σχήματος των γυναικείων χειλιών και της σεξουαλικής απόλαυσης. Η έρευνα έγινε σε 260 γυναίκες και έχει να κάνει με τη θέση που το έμβρυο παίρνει μέσα στη μήτρα, πριν καν γεννηθεί η γυναίκα.

Όταν σχηματίζονται τα νεύρα και οι απολήξεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου, μοιάζουν αυτά των χειλιών με εκείνα των γεννητικών οργάνων.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο στενό και χωρίς όγκο.

Η έρευνα

Συνολικά στην έρευνα συμμετείχαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Οι ερευνητές ζήτησαν από τις γυναίκες να περιγράψουν τις ερωτικές τους συνήθειες, αλλά και να μιλήσουν οι ίδιες για το σχήμα των χειλιών τους.

Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονα χαρακτηριστικά στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν πως φτάνουν σε οργασμό σε ποσοστό 60%.

Οι γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή, σύμφωνα με την έρευνα, δεν απολαμβάνουν πολύ το σεξ, ενώ για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο παρτενέρ τους να προσπαθήσει πολύ.

Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα, είναι πολύ πιο σεξουαλικές και φτάνουν πολύ πιο εύκολα σε οργασμό.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα που δεν έχει πληθωρικά χείλη δεν χαίρεται το σεξ, αφού ειδικά για τις γυναίκες, όπως το τονίζει και η ψυχολόγος Paula Hall, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι οι βασικοί παράγοντες που τις βοηθούν στο να απολαμβάνουν μια σεξουαλική επαφή.

Δείτε ακόμη:

 

Comments

comments