Γυρίστε το χρόνο πίσω

gyriste-to-xrono-pisw1(1)

Νιώθετε τώρα τελευταία κουρασμένη και πως έχετε χάσει την φρεσκάδα σας; Δεν θα θέλατε να σας βρει ο νέος χρόνος πιο ανανεωμένη και γεμάτη ενεργητικότητα; Δώστε μία υπόσχεση στον εαυτό σας. Γράψτε σε ένα χαρτί ”Αφιερώνω τις επόμενες εβδομάδες στο να γυρίσω το χρόνο πίσω” και τοποθετήστε το σε εμφανές σημείο, είτε στο ψυγείο είτε στο γραφείο σας. Σε σχετική έρευνα τα άτομα που έγραφαν τους στόχους του ήταν πιθανότερο να τους επιτύχουν από αυτούς που απλώς δεσμεύτηκαν νοητικά. Εμείς σας δίνουμε τα κατάλληλα εργαλεία, ένα πλάνο για να πετύχετε τον στόχο σας .
Πρακτικό , λειτουργικό και ρεαλιστικό με βασικές στρατηγικές αντιγήρανσης. Κάθε εβδομάδα θα κάνετε μικροαλλαγές που θα επιφέρουν σημαντικά αποτελέσματα μακροχρόνια . Οραματιστείτε τον εαυτό σας 5 χρόνια νεότερο με πιο νεανικό σώμα, στιλπνά μαλλιά και διάθεση για ζωή. Μη νιώσετε ενοχές εάν κάπου παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα , συγχαρείτε τον εαυτό σας και ξεκινήστε πάλι άμεσα το ταξίδι της μεταμόρφωσής σας.

 

Mέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, από τη μία εντάσσοντας τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας από την άλλη ακολουθώντας σωστές διατροφικές συνήθειες. Θα μάθετε να περιποιείστε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια με παλιές τεχνικές (μάσκες ομορφιάς) και νέες(face yoga). Tέλος όλες μαζί θα φτιάξουμε το σημαντικότερο κομμάτι: την ψυχολογία μας!

Comments

comments