Η εβδομαδιαία βόλτα στα μαγαζιά για τα μάτια σου μόνο!

 

Πριν τρέξεις στα μαγαζιά σκέψου ότι μπορεί να γυρίσεις σπίτι με γρατζουνιές και μελανιές. Έχουμε για σένα κάτι πιο ακίνδυνο που ονομάζεται online shopping.

Αν είσαι κι εσύ από τις γυναίκες που λατρεύουν τα ψώνια, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους, αγαπάς, εκτιμάς και χρησιμοποιείς κι εσύ όσο κι εγώ την εφεύρεση που ονομάζεται “internet”. Καμία πια δε θα σου πάρει τη σειρά, καθόλου χρόνος χαμένος περιμένοντας να δοκιμάσεις το skinny jean που σου γυάλισε στην κρεμάστρα. Το βλέπεις, το θες, το “βάζεις στην τσάντα σου”, no muss no fuss.

ρούχα 2

Ξέχνα το κουβάλημα

Πάει ο καιρός που έτρεχες στην Ερμού, αγόραζες δυο σακούλες από το ένα μαγαζί, πήγαινες στο επόμενο, κουβαλούσες τις σακούλες και δυσκολευόσουν να κάνεις το “κυνήγι” που επιβάλλεται σε περίοδο εκπτώσεων, επειδή τα χέρια σου ήταν πιασμένα από το προηγούμενο κατάστημα. Για να μη σου θυμίσω, όταν έφτανε η ώρα που έκλειναν τα μαγαζιά και έπρεπε να γυρίσεις σπίτι, αγκαλιά με 142 υπερφουσκωμένες σακούλες και εξαντλημένη από την κούραση. Online ψωνίζεις αυτά που θες και σου τα στέλνουν σπίτι σου. Όσο βαριά κι αν είναι. Φαντάσου δηλαδή να πρέπει να κουβαλήσεις εκτός των άλλων και το καινούριο σου παλτό με γούνινη επένδυση. Φόρα το καλύτερα.

Κανένα άγχος να προλάβεις τα μαγαζιά ανοιχτά, καμία ανησυχία για το αν θα προλάβεις την προσφορά που είδες στο κατάστημα στο προηγούμενο στενό. Τα online μαγαζιά είναι πάντα εκεί. Σε γιορτές, αργίες, είτε βρέχει, είτε χιονίζει, ανοιχτά και έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν. Μπορείς να ψωνίσεις ΟΠΟΤΕ θες, πώς αλλιώς να στο πω; Θέλεις στις 12 τα μεσάνυχτα; Στις 3 το ξημέρωμα ή μια Κυριακή; Πλέον ο μόνος λόγος που θα κοιτάς το καινούριο σου ρολόι, θα είναι για να μην αργήσεις στο ραντεβού σου.

Πηγή:ladylike.gr

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!