Νέα αλλαγή στο Instagram που θα εκπλήξει όλους τους χρήστες!

instagram-stats

Μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες, το Instagram, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να μπορούν να ποστάρουν βίντεο διάρκειας μέχρι μια ώρα και ήδη έχει απήχηση στο κοινό του.

Το Instagram ανήκει στην οικογένεια του Facebook και μαζί με το WhatsApp και το Messenger, έχουν καταφέρει να τραβήξουν μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου διαδικτύου προς το μέρος τους.

Τώρα, το μέσοκοινωνικής δικτύωσης ετοίμασε κάτι που θα κάνει πολλούς χρήστες να χαρούν. Με το IGTV (instagram tv)θα μπορεί ένας χρήστης να ανεβάζει βίντεο που θα διαρκεί μια ώρα. Βέβαια, ο κάθε χρήστης θα έχει άλλη αντιμετώοιση διότι όσοι δεν έχουν μεγάλο κοινό θα μπορούν να αναρτούν βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, αλλά κάτι είναι και αυτό.

Στην ουσία, το IGTV θα θυμίζει το γνωστό σε όλους μας Youtube και όποιος έχει λοαγριασμό στον μέσο, θα έχει αυτόματα δικό του κανάλι όπου και θα ανεβάζει τα βίντεο του.

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις πως είσαι «καναλάρχης» από το πουθενά και μπορείς να κάνεις τα δικά σου βίντεο και να ενημερώνεις τους followers σου για τις δραστηριότητες σου!

Πηγή: neolaia.gr

 

Comments

comments