Αποκτήστε ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα!

isia_mallia_xwris_thermothta

Τα ίσια μαλλιά είναι κάτι που επιθυμούν οι περισσότερες καθώς προσδίδουν κομψότητα και στυλ σε μια γυναίκα!

Το καθημερινό styling και ειδικά η θερμότητα δημιουργεί στα μαλλιά ψαλίδα κάνοντας την τρίχα αδύναμη!

Όμως πως μπορούμε να αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα ίσια μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσουμε συσκευές θερμότητας (πιστολάκι, σίδερο, πρέσα κτλ);

1.Επέλεξε το σωστό σαμπουάν και conditioner για τον τύπο των μαλλιών σου

Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες σαμπουάν και conditioner που υπόσχονται πολλά οφέλη για τα μαλλιά μας! Το μυστικό είναι να βρεις μέσα από όλη αυτή τη γκάμα, το ιδανικό για τις ανάγκες των δικών σου μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο λαμπερά αλλά και θα διευκολύνουν το ίσωμα σου!

2.Χρησιμοποίησε μια απορροφητική πετσέτα

Μια απορροφητική πετσέτα θα τραβήξει όλη την υγρασία από τα μαλλιά σου! Μπορεί αυτός ο τρόπος να είναι περισσότερο χρονοβόρος από το πιστολάκι αλλά το αποτέλεσμα θα σας αφήσει αρκετά ικανοποιημένη!

3.Χτένισε τα μαλλιά σου

Ένας ακόμη τρόπος για να αποκτήσεις ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου όσο είναι νωπά! Χτένισε όσο περισσότερο μπορείς τα μαλλιά σου μέχρι να στεγνώσουν τελείως! Προσοχή αυτή η διαδικασία δεν είναι κατάλληλη για μαλλιά που είναι ακόμα βρεγμένα γιατί υπάρχει κίνδυνος σπασίματος της τρίχας!

4.Χρησιμοποίησε τον κρύο αέρα από το πιστολάκι

Ο τρόπος αυτός είναι σίγουρα πιο γρήγορος από τους παραπάνω! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια χτένα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πίστεψέ με τα μαλλιά σου θα δείχνουν ίσια και πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

7 Μοναδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

 

Comments

comments