5 Δοκιμασμένα κόλπα για να τον κατακτήσεις!

pws_na_ton_katakthsw

Προσπαθείς να τον κερδίσεις αλλά εκείνος δεν δείχνει το ενδιαφέρον που θέλεις; Σταμάτα να προσπαθείς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί με μεθόδους που δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Εγώ φίλη μου έχω να σου προτείνω 6 δοκιμασμένα κολπάκια που θα τον φέρουν κατευθείαν στην αγκαλιά σου!

Γίνε το έπαθλο του

Οι άντρες θέλουν να παλέψουν για να κατακτήσουν μια γυναίκα και ξενερώνουν όταν την θεωρούν δεδομένη! Γι’ αυτό λοιπόν κάνε τον να κουραστεί για να σε κερδίσει! Δείξε του ότι αξίζεις να παλέψει για σένα. Μάθε να εκτιμάς εσύ πρώτα τον εαυτό σου γιατί μόνο έτσι θα κάνει και τους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά αξίζεις!

Να είσαι ευάλωτη 

Το να δείχνουμε κάποιες φορές ευάλωτες δεν είναι κακό αντιθέτως μπορεί φανεί χρήσιμο αρκετές φορές! Ένας άντρας θέλει να γνωρίσει όλες τις πλευρές μιας γυναίκας πριν προχωρήσει σε μια σχέση μαζί της. Και πίστεψε με κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ευάλωτη γυναίκα!

Δείξε ενδιαφέρον για εκείνον

Το πιο σημαντικό από όλα. Ένας άντρας θέλει να ξέρει ότι η γυναίκα που έχει δίπλα του νοιάζεται για εκείνον. Ρώτα τον για το πως πήγε η μέρα του στη δουλειά, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι για τα προβλήματα και τα θέματα που τον απασχολούν. Να τον κάνεις να νιώθει ότι είναι σημαντικός για εσένα και ότι δεν περνάς απλά την ώρα σου μαζί του.

Μην εξαρτάσαι από εκείνον

Το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση είναι να μην γίνεσαι κουραστική. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του δείχνεις ότι εξαρτάσαι από εκείνον γιατί αυτό τον κουράζει με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από εσένα. Πράγμα που φυσικά δεν θέλεις. Είσαι μια νέα ανεξάρτητη γυναίκα και δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να περάσεις καλά!

Μη του στερείς την ελευθερία του

Εκείνος θέλει να ξέρει ότι ακόμα και αν είστε τελικά μαζί δεν θα στερηθεί την ελευθερία του και τη δυνατότητα να βγαίνει με τους φίλους του. Μην νευριάζεις με το παραμικρό γιατί έτσι θα τον απομακρύνεις από εσένα. Θα νιώσει ότι πιέζεται και θα φύγει!

Διαβάστε επίσης:

5 Σημάδια που δείχνουν ότι έχει παράλληλη σχέση!

Comments

comments