Οι λάθος συμβουλές για τις σχέσεις που δεν πρέπει να ακολουθήσεις!

symboyles_gia_sxeseis

Οι συζητήσεις με τις φιλές μας πολλές φορές αφορούν την ερωτική μας ζωή! Αμέτρητες συζητήσεις αλλά και συμβουλές γύρω από το κομμάτι των σχέσεων, όμως το αποτέλεσμα ποιο είναι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι όπως πιθανόν και οι φίλες σου κρίνουν με βάση μια προσωπική τους εμπειρία, εσύ όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική!

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η γνωστή σε όλες μας φράση “όλοι οι άντρες είναι ίδιοι” φυσικά και δεν ισχύει!

Παρακάτω θα βρεις 5 συμβουλές για τις σχέσεις που καλό θα ήταν να μην της πάρει και πολύ στα σοβαρά γιατί η αλήθεια είναι ότι εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου!

Να του κάνεις τη δύσκολη

Είσαι στην αρχή μιας γνωριμίας και ο άνθρωπος αυτός σου αρέσει! Οι φίλες σου όμως σε συμβουλεύουν να του κάνεις τη δύσκολη και να τον κάνεις να περιμένει για να μη σε θεωρήσει εύκολη! Αν όμως εσύ είσαι σίγουρη για εκείνον και θέλεις να περνάς όσο χρόνο γίνεται μαζί του δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι ψυχρή και απόμακρη απέναντι του.

Χώρισες; Βρες τον επόμενο!

Μια συμβουλή που όλες μας έχουμε ακούσει από κάποιο δικό μας άτομο! Μετά από έναν χωρισμό καλό είναι να περνάς κάποιο διάστημα μόνη σου ώστε να βρίσκεις τον εαυτό σου και τις ισορροπίες σου! Μη βιαστείς να περάσεις σε μια επόμενη σχέση γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πληγωθείς!

Να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου

Μια σχέση δεν είναι παιχνίδι που θα κερδίσει ο πιο δυνατός! Μια σχέση δημιουργείται από δυο ανθρώπους που αγαπιούνται και κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να είναι  και οι δυο ευτυχισμένοι μέσα σε αυτήν! Μην ακούς κανένα να αγαπάς και να φροντίζεις το ταίρι σου! Τι πιο όμορφο από το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη;

Διαβάστε επίσης:

Ενθουσιασμός ή Αληθινός Έρωτας; Πως θα καταλάβεις τα αισθήματα σου!

 

Comments

comments