Κουρέματα για μακριά μαλλιά: 5 Κορυφαίες επιλογές!

koyremata_gia_makria_mallia

Τα κουρέματα για μακριά μαλλιά αποτελούν σταθερή αξία στις προτιμήσεις των γυναικών. Θα λέγαμε ότι επιλέγονται από το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών διότι προσδίδουν στη γυναίκα έντονη θηλυκότητα.

Η επιλογή ενός νέου, μοντέρνου κουρέματος που θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του προσώπου σας, είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Επιλέξτε αυτό που θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και θα κρύψει κάποιες μικροατέλειες που ενδεχομένως υπάρχουν, κάνοντας σας να νιώσετε υπέροχα.

1. Αν έχετε ίσια μακριά μαλλιά τότε κάντε τους ένα έντονο φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος!

koyrema8Ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου και δίνει extra στιλ, μιας και το μαλλί δεν πέφτει απλά μονοκόμματο δίπλα στο πρόσωπο.

Ιδανικά, το φιλάρισμα μπορεί να ξεκινάει από το ύψος των ζυγωματικών σας αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο και λίγο πιο πάνω από τα ζυγωματικά αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

2. Αν θέλετε να κάνετε φράντζα τότε πρώτα σκεφτείτε το καλά προτού το κάνετε!

koyrema6-1

Η φράντζα γλυκαίνει το πρόσωπο, το κάνει να φαίνεται πιο αδύνατο και είναι πολύ της μόδας.

Αλλά προσοχή μην την κάνετε πολύ έντονη καθώς δεν πάει σε όλες.

3. Αν έχεις τα μαλλιά της ραπουνζέλ τότε διατηρείστε το μήκος των μαλλιών σας, ώστε να μη φύγετε με κλάματα από το κομμωτήριο αλλά είναι πολύ σημαντικό να τα κρατάτε υγιείς και λαμπερά!

koyrema3

Ένα καθάρισμα στις άκρες για ενδυνάμωση δεν θα τους έκανε κακό .

4. Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά με μπούκλες αυτό που χρειάζονται είναι ένα ελαφρύ φιλάρισμα, το οποίο θα τους δώσει όγκο και λάμψη!

koyrema4-2

Είναι αλήθεια πως λίγες το τολμούν, αλλά είναι ένα από τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει!

5. Αν ανήκετε στις γυναίκες με μακριά μαλλιά που δεν τολμούν να κάνουν ένα κοντό κούρεμα, το lob με επίπεδα είναι ιδανικό για εσάς!

koyrema5-1Δίνει την ψευδαίσθηση μιας μακριάς κόμμωσης που στην ουσία όμως είναι κοντή.

Οι έμπειροι κομμωτές του MySpa θα κάνουν τα μακριά σας μαλλιά να φαίνονται λαμπερά, υγιή και όμορφα αρκεί να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους.

Μια επίσκεψη στον πολυχώρο ομορφιάς My Spa θα σας χαρίσει την ανανέωση που χρειάζεστε!

Καλέστε μας για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας!

Για ραντεβού στο My Spa Ηρακλείου καλέστε στο 210 2712534

Για ραντεβού στο My Spa Αργυρούπολης καλέστε στο 210 9633559

Comments

comments