Μαλλιά φωτεινά σαν ουράνιο τόξο: Η τελευταία τάση της μόδας

Η νέα μόδα, στην κομμωτική, προστάζει λαμπυρίζουσες αποχρώσεις μαλλιών. Μαλλιά που φωσφορίζουν μέσα στην νύχτα και δίνουν ένα σοφιστικέ χαρακτήρα στη κάτοχό τους.

Δημιουργός ο διάσημος hair stylist Guy Tang. Τα μαλλιά μπορεί να είναι βαμμένα σε ένα ομοιόμορφο χρώμα ή να βαφούν με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς σε μια παλέτα αποχρώσεων που να ταιριάζει συνολικά.

Το μοναδικό μειονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι πως απαιτεί ντεκαπάζ ώστε να γίνει σχεδόν λευκή η τρίχα , κάτι που αλλοιώνει την ποιότητα των μαλλιών.

Είτε ακολουθήσετε τις ανταύγειες, είτε ένα συνολικά έντονο χρώμα αν το υποστηρίζετε τολμήστε το.

Όμως, αν θέλετε κάτι μη μόνιμο μπορείτε να πλησιάσετε αυτή την νέα τρέλα με βαφές χρωμάτων από γνωστή επώνυμη εταιρία που στην ουσία βάφει για λίγες εβδομάδες τούφες από τα μαλλιά σας.

Εφαρμόζεται πάνω σε στεγνό μαλλί στο κομμωτήριο και φεύγει μετά από λίγα λουσίματα. Ό,τι και αν επιλέξετε ως τεχνική σκεφτείτε το γιατί θα πρέπει να το υποστηρίζετε και ως ηλικία αλλά και ως στυλ εμφάνισης.

Το look είναι εξεζητημένο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις υπέροχο. Σε μια εποχή μιζέριας είναι μια όαση χαράς και αισιοδοξίας.

https://www.instagram.com/p/BPnXbkQBgiI/?taken-by=guy_tang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!