Βαρεθήκατε τα προκλητικά ρούχα; Νέα μόδα προστάζει μαύρες ταινίες μόνο στα επίμαχα!

Έχετε αιθέριο κορμί και θέλετε να είστε μέσα στη μόδα; Δε θα χρειαστεί να δώσετε ούτε ένα ευρώ για αγορά ρούχων, κορίτσια μου. Νέα μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό και συζητιέται σε όλο το Instagram και στα social media προστάζει να κάνετε φίλη σας μια μαύρη αυτοκόλλητη ταινία σε διάφορα πάχη.

Με τη μαύρη ταινία θα καλύψετε τα απολύτως μα απολύτως απαραίτητα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Τα επίμαχα σημεία θα είναι στοιχειωδώς καλυμμένα. Ούτε τουαλέτες, ούτε κολάν, ούτε έξαλα εφαρμοστά φορέματα και σορτσάκια. Αυτά για τις συντηρητικές!

Θα το ρίξετε λοιπόν στην κοπτική ραπτική. Θα φτιάξετε μπλουζάκια, σορτσάκια, ακόμη και τουαλέτες. Όλα μιας χρήσεως, αποκλειστικά δικού σας σχεδιασμού. Τα προκλητικά αυτά ρούχα θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς το πόσο ντυμένες ή γυμνές θέλετε να είστε, πόσο θάρρος έχετε και πόσο θέλετε να συζητηθείτε, φυσικά.

Τι θα χρειαστείτε;

-φιδίσιο σώμα

-τόλμη

-αποτρίχωση παντού και όταν λέμε παντού σε όλο το κορμί

-ταινίες μαύρες

-μια φίλη για βοήθεια

Η μόδα αυτή έχει φανατικές οπαδούς.

Η τάση, έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες, και δημιουργός της είναι ο Joel Alvarez, σχεδιαστής ρούχων από το Μαϊάμι, ο οποίος άρχισε να ντύνει μοντέλα με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο στο πλαίσιο του «Black Tape Project» του.

Πλέον ο  λογαριασμός του στο Instagram έχει πάνω από 200.000 followers, οι οποίοι θαυμάζουν  τις εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή και άλλων μιμητριών του.

Φίλες μου -εγώ η συντηρητική της παρέας- θα πρότεινα να κάνετε τέτοιου είδους έκπληξη στο σύντροφό σας, στο χώρο σας.

Πράγματι με ψηλοτάκουνα θα κάνετε τη διαφορά και η νύχτα σας θα είναι κάτι παραπάνω από φλογερή.  Αν δε ξεκολλάνε ένα προς ένα όλα τα αυτοκόλλητα, από την τριβή και τη ζέστη, ο καλός σας θα θυμάται αυτήν την εμφάνιση για πάντα!

Αλλά ως εκεί….

Αν βέβαια εσείς είστε fashion victim σάς εύχομαι καλά ξεμπερδέματα τόσο για τα πειράγματα, όσο και με τον νόμο περί δημοσίας αιδούς.

Comments

comments