Απέτυχα ως σύζυγος! Ο άντρας μου, μου ζήτησε διαζύγιο!

diazygio1

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινωτικό από το διαζύγιο για μια γυναίκα! Όταν ένας άντρας φτάνει στο σημείο να χωρίσει τη γυναίκα του σημαίνει πως εκείνη δεν την άξια για εκείνον.

Από πολύ μικρή πίστευα πως το διαζύγιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι και ειδικά στην γυναίκα.

Έχω την άποψη πως μια γυναίκα πρέπει να κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου της όποιες και αν είναι αυτές.

Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι καλή σύζυγος, καλή μάνα, καλή νοικοκυρά και φυσικά αν εργάζεται πρέπει να είναι και πολύ καλή στη δουλειά της.

Εγώ όπως φαίνεται απέτυχα. Αν όχι σε όλα απέτυχα στο σημαντικότερο! Δεν υπήρξα καλή σύζυγός και γι’ αυτό το λόγο ο άντρας μου, μου ζήτησε να χωρίσουμε.

Δε μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί… Μια ζωή ήμουν δίπλα του κερί αναμμένο.. Δεν προλάβαινε να ζητήσει κάτι και εγώ του το είχα έτοιμο.

Πάντα είχα πάνω από όλα την οικογένεια μου, Εκείνον και τα υπέροχα παιδιά μου.

Τώρα άλλαξαν όλα.. Απέτυχα! Ντρέπομαι να πω σε στους γονείς μου αλλά και στους υπόλοιπους συγγενείς ότι χωρίζω.

Δε θέλω να δω την απογοήτευση στα μάτια τους.

Πολύ φοβάμαι πως τα έχω κάνει θάλασσα και δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα, να γίνουν όπως πριν.

Από την άλλη σκέφτομαι και τα παιδάκια μου που θα μεγαλώσουν σε μια διαλυμένη οικογένεια.

Θα έχουν όλα τα δίκια του κόσμου αν αύριο μεθαύριο με κατηγορήσουν ότι υπήρξα ανίκανη να κρατήσω το σπίτι μου και την οικογένεια μου!

Comments

comments