Μία καλοκαιρινή ευκολη και γευστικά μπρουσκέτα με την γλύκα του σύκου και την έντονη γεύση από το κατσικίσιο τυρί.
Συστατικά:
4 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί
4 σύκα
4 κουτ. σούπας τοπικό κατσικίσιο τυρί
λίγο δυόσμο και λίγο κρέμα μπαλσάμικο
Οδηγίες:
Φρυγανίζουμε το ψωμί και απλώνουμε επάνω του το κατσικίσιο τυρί.
Κόβουμε τα σύκα στα τέσσερα και τα βάζουμε επάνω στό τυρί.
Ψιλοκόβουμε λίγο δυόσμο, ρίχνουμε μερικές σταγόνες κρέμα μπαλσάμικο και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!