Μανικιούρ: Όλα τα μυστικά για να μπορέσεις και μόνη να επιτύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Το ωραίο μανικιούρ με στρωμένο το βερνίκι, νύχια στην εντέλεια με σωστό σχήμα, χωρίς ξέφτια και πετσάκια είναι κάτι που όλες μας το επιθυμούμε.

Πώς όμως μπορούμε να ξεσηκώσουμε τα επαγγελματικά μυστικά της μανικιουρίστ μας και να έχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα μόνες μας;

Δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Και εμείς στο Efi’s Secret’s τα ψάξαμε και τα μάθαμε! Άλλωστε ποια γυναίκα δε θέλει να έχει άψογα νύχια;

Όλα τα μυστικά του μανικιούρ για να μπορέσεις και μόνη να επιτύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Είναι μια ιεροτελεστία που εμείς σου τη μαθαίνουμε για να την ξέρεις εσύ και μόνον εσύ!

1. Κόβεις τα νύχια σου στο επιθυμητό μήκος.

2. Λιμάρεις φροντίζοντας να κινείσαι από τις άκρες προς το κέντρο του νυχιού για κάθε πλευρά.

3. Καθαρίζεις τα ξέφτια στην άκρη κάθε νυχιού με τη λεπτή πλευρά της λίμας, με ανάλαφρες κινήσεις προς τα κάτω.

4. Μαλακώνεις τα πετσάκια σε ένα μπολάκι με χλιαρό νερό και λίγα άλατα μπάνιου. 5. Στεγνώνεις ελαφρά τα δάχτυλα και σπρώχνεις με ελαφρύ χέρι τα πετσάκια προς τα μέσα.

5. Πριν εφαρμόσεις το βερνίκι νυχιών, χρησιμοποίησε ελαιόλαδο στα πετσάκια. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρέσεις το επιπλέον βερνίκι από το δέρμα γύρω από τα νύχια. Επιπλέον, θα ενυδατώσει την περιοχή σε βάθος.

6.Αν χρησιμοποιείς αυτοκόλλητα νυχιών όπως αυτά για το γαλλικό μανικιούρ, θα πρέπει πάντα να σιγουρευτείς  πως οι άκρες των αυτοκόλλητων εξέχουν από τις άκρες των νυχιών.

7.Θέλεις να κάνεις τα νύχια να στεγνώσουν γρήγορα; Όταν τελειώσεις με το βάψιμο των νυχιών σου, βύθισε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για περίπου 1 λεπτό. Αυτό θα βοηθήσει να στερεοποιηθεί το βερνίκι σε όλο του το βάθος και όχι μόνο στο κορυφαίο στρώμα.

8. 5. Η αφαίρεση του glitter βερνικιού ή του ημιμόνυμου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμποτίσεις μερικά βαμβάκια με ασετόν, να τα βάλεις πάνω στα νύχια σου, να τα τυλίξεις με αλουμινόχαρτο και να περιμένεις μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρείς με ένα ειδικό εργαλείο και το glitter θα έχει φύγει.

9. Αν θέλεις να φρεσκάρεις το μανικιούρ σου γιατί έχει κατέβει το βερνίκι από τη ρίζα, αλλά δεν έχεις χρόνο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις  glitter σε σκόνη.

Απλά εφάρμοσε ένα στρώμα από το βερνίκι σου και πριν προλάβει να στεγνώσει πέρασε το πάνω από το glitter σε σκόνη. Έτσι απλά θα έχετε ανανεώσεις το μανικιούρ σου και θα το έχεις κάνει σαν καινούργιο.

Και αφού μάθαμε όσες πληροφορίες χρειαζόμασταν για το μανικιούρ, σειρά έχει το… κραγιόν!

Πιο κραγιόν σου ταιριάζει; Πώς να αποκτήσεις χείλη για… φίλημα!

Comments

comments