5 Μύθοι για το σεξ που όλοι πιστεύουμε!

 

sex

Το σεξ είναι ίσως το θέμα για το οποίο κυκλοφορεί η περισσότερη παραπληροφόρηση. Πολλοί οι μύθοι που κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν τόσο με την πράξη αυτή κάθε αυτή, όσο και για τον ρόλο της στη ζωή καθενός από τα δύο φύλα.

Επειδή όμως οι εποχές επιβάλλουν να είμαστε προσεκτικοί, καλό είναι να είμαστε και ενημερωμένοι.

Δες λοιπόν 5 μύθους για το σεξ που απέχουν παρασάγκας από την αλήθεια!

1. Το μέγεθος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο

Στην πραγματικότητα παίζει ρόλο μόνο στο… μάτι. Εφόσον το πέος είναι μέσα στην κλίμακα του λογικού (ούτε τεράστιο, ούτε ανύπαρκτο), το βασικό ρόλο παίζει η τεχνική.

Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών έρχονται σε οργασμό με ερεθισμό της κλειτορίδας. Αυτό αποδεικνύουν και οι σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί.

2. Αφροδισιακές τροφές

Κανένα φαγητό δεν είναι ικανό να ξυπνήσει από μόνο του την ερωτική διάθεση. Απλά πολλές φορές λειτουργεί η μέθοδος του placebo. Πιστεύεις ότι θα αυξηθεί η ερωτική σου διάθεση αν φας πχ οστρακοειδή με τον σύντροφό σου, αλλά οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες για τροφική δηλητηρίαση.

3. Οι άνδρες σκέφτονται περισσότερο το σεξ από τις γυναίκες

Καμιά έρευνα δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Απλά λόγω των στερεοτύπων, μια γυναίκα σεξουαλικά απελευθερωμένη θεωρείται αυτόματα «ανήθικη».

Οι γυναίκες πιθανότατα εκφράζουν πιο δύσκολα την επιθυμία τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η όρεξή τους για σεξ είναι μικρότερη.

4. Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν έχεις περίοδο

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως οι γυναικολόγοι υποστηρίζουν πως υπάρχει η πιθανότητα. Οπότε να είσαι προσεκτική ακόμα και στις δύσκολες μέρες.

5. Αν φορέσεις διπλό προφυλακτικό είσαι διπλά προστετευμένος.

Ακούγεται χαζό, κι όμως κάποιοι το κάνουν! Έτσι οι ειδικοί προειδοποιούν πως το ένα προφυλακτικό πάνω στο άλλο αυξάνουν τις πιθανότητες να σπάσουν, αφήνοντάς σε τελείως απροστάτευτο.

Πηγή: neolaia.gr

Comments

comments