”Νο make up” make up!

er

 

‘’Το χαμόγελο είναι το καλύτερο μακιγιάζ που μπορεί μια γυναίκα να φορέσει’’ υποστήριζε το σύμβολο του σεξ , Μέριλυν Μονρό . Έκτοτε έχουν ειπωθεί και άλλες αμέτρητες ατάκες για την ομορφιά που πηγάζει εκ των έσω και που δεν χρειάζεται μακιγιάζ. Όλοι ομόφωνα υποστήριξαν ότι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση το μόνο που επιδεικνύει γυμνό είναι το πρόσωπο της. Οι υπερβολές και τα παστώματα άφηναν τους άντρες ασυγκίνητους. Η αλήθεια είναι ότι την πραγματική ομορφιά την φανερώνει το χαμόγελο και το βλέμμα και δεν χρειάζονται τόνοι make up και glitter για να λάμψει μια γυναίκα.

 

Μάλιστα, υπάρχουν και περιπτώσεις που το πολύ μακιγιάζ μπορεί να τσαλακώσει ή και να χαντακώσει την φυσική ομορφιά μιας γυναίκας. Όσο πιο απλό και ανεπιτήδευτο μοιάζει το μακιγιάζ της, τόσο το καλύτερο για εκείνη. Το ‘’μόλις ξύπνησα’’ φυσικό και natural make-up είναι ότι πιο σέξυ κυκλοφορεί. Δεν είναι ανάγκη να είστε εντελώς άβαφτες , άλλωστε η καθεμία έχει ανάγκη από ένα καλυπτικό στικ που θα διορθώσει μικρές ατέλειες ή μαύρους κύκλους που προδίδουν την κούραση. Έπειτα , ποια γυναίκα δεν χρειάζεται να βάλει λίγο ρουζ για να φωτίσει το πρόσωπο της και να γεμίσει λίγο το σχήμα των φρυδιών της με ένα μολύβι; Αυτά είναι απλά καθημερινά βήματα που κάνουν όλες για να είναι περιποιημένες.

 

Ωστόσο σήμερα θα μάθουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο ‘no make up’ –make up που μοιάζει ανεπιτήδευτο και απόλυτα φυσικό. Ιδανικό για όλες μα όλες τις περιστάσεις , για το πρωί , τα ψώνια, τον καφέ, το επαγγελματικό ραντεβού, το δείπνο. Άλλωστε όπως λένε και οι Άγγλοι : Less is more!

 

Πάμε να δούμε ορισμένες you-tubers να μας μυήσουν στον κόσμο του natural και του ‘’no make up’’- make up μέσα από τα βίντεο τους. Εκεί που όλες είναι επιμελώς ατημέλητες και ‘φυσικά’ πανέμορφες. Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις ;

 

 

 

you-are-so-beautiful

 

Comments

comments