Ο άντρας μου είχε παιδί σε κάθε λιμάνι και με μένα δεν ήθελε οικογένεια

antras

Η μαμά μου λέει συνεχώς πως οι ναυτικοί αισθάνονται καλύτερα όταν βρίσκονται μακριά από λιμάνια αφού έτσι αποφεύγει πολύ κούραση και επιθεωρήσεις στις απιστίες.

Στέλνουν λεφτά στην οικογένεια και νομίζουν πως έχουν κάνει τα καθήκοντά τους στην οικογένεια και τα παιδιά τους.

Σπέρνουν 2-3 παιδιά στη γυναίκα τους προκειμένου να είναι σίγουροι πως είναι απασχολημένες και εκείνοι όταν βγαίνουν στα λιμάνια κάνουν τη ζωή τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στην περίπτωσή μου, όμως, έμαθα εντελώς τυχαία πως ο άντρας μου δεν ήθελε παιδιά γιατί είχε σπείρει ήδη 3 με διαφορετικές γυναίκες στα λιμάνια που αναζητούσε αγκαλιές.

Στην σημερινή εποχή υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις άλλα είναι ελάχιστες και έχουν κυρίως να κάνουν με τον τύπο πλοίου και τα λιμάνια που πηγαίνει το κάθε καράβι.

Στην εποχή που ζούμε ο μέσος όρος που κάθονται τα περισσότερα πλοία στα λιμάνια είναι ελάχιστος ενώ οι εργασίες κατά την διάρκεια παραμονής σε αυτά είναι πάρα πολλές.

Από την άλλη, οι χώρες που κάποτε ήταν διάσημες για τις γυναίκες και την διασκέδαση έχουν αναπτυχθεί και έχουν εξαλείψει ή έχουν μειώσει σε τρομερό επίπεδο αυτά που κάποτε γινόντουσαν εκεί.
Εγώ, όμως, ήμουν άτυχη ακόμη και σ’ αυτό!

Ο άντρας μου έκανε παιδιά τα οποία και αναγνώρισε και τους στέλνει χρήματα.

Λόγω μιας έκτακτης επέμβασης χρειάστηκα επιπλέον χρήματα και όταν είδα πόσα λεφτά έχει τραβήξει από το λογαριασμό άρχισα να καταλαβαίνω τί έγινε…

Η θάλασσα λέγανε οι παλιοί σοφοί είναι από δάκρυα.

Ε, αν είναι από δάκρυα η θάλασσα τότε τα κύματά της όταν λυσσάει και μαίνεται είναι τα δάκρυα των παιδιών των ναυτικών.

Άσπρα τα κύματα σαν την άδολη ψυχούλα τους. Και οργισμένα σαν την πικρή οργή τους για την άδική τους μοίρα.

Στο ταξίδι εκεί προς τις λατίνες χώρες, στα λιμάνια, έχει μπαράκια που συχνάζουν οι ναυτικοί.

Εκεί ως γνωστόν έχει γυναίκες που τις κερνάς και σου κάνουν παρέα.

Ποτό, κρεβάτι, αν θέλεις κιόλας τις παίρνεις να σου κάνουν παρέα και για ένα φαγητό έξω κλπ κλπ

Οι ναυτικοί σε κάθε λιμάνι αλλάζουν και τη φιλενάδα, άλλοι κολλάνε και νομίζουν πως βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους επειδή κάνανε ένα καλό πήδημα. Τη συνέχεια είναι εύκολο να τη φανταστείς…

Έγινε μάχη και τα ομολόγησε όλα. έμαθα πως έχει οικονομικές υποχρεώσεις λόγω των παιδιών και γι΄αυτό δε θέλει παιδιά μαζί μου..

Ο άντρας μου είπε πως η οικογένεια βιώνει την απουσία του ναυτικού και αισθάνεται ένταση που λειτουργεί σαν επιπλέον στρεσογόνος παράγοντας για τον ίδιο μέσω της μεταβίβασης του στρες από τον ένα σύντροφο στον άλλο.

Τέλος, από τη στιγμή που τα επαγγελματικά ταξίδια αυξάνουν τη σύγκρουση μεταξύ εργασίας και οικογένειας, είναι πιθανόν να οδηγήσουν και σε δυσαρέσκεια από το γάμο.

Αυτοί οι λόγοι τον έκαναν να κάνει παιδιά και παράλληλες σχέσεις. Να τον πιστέψω ή να τον πετάξω με τις κλοτσιές;

Διαβάστε σχετικά:

Ο άντρας μου έβαζε γνωστούς του να με φλερτάρουν!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!