Ο άντρας που γνώρισες θέλει πραγματικά σχέση;

Πώς θα καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε εκείνους που μπορεί να λένε ερωτικά λόγια και να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις; Πώς βρίσκουμε εκείνους που δεν θέλουν με τίποτα να δεσμευτούν πραγματικά όσο όμορφα και σωστά κι αν τους φερθούμε; Υπάρχουν κάποια σημάδια που αν τα προσέξεις θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

1. Αργεί στα ραντεβού: Όχι δεν φταίει το γεγονός ότι είναι πολυάσχολος, απλά σου δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν σέβεται το χρόνο σου.

2. Έχει πάντα μια δικαιολογία: Δεν σου απάντησε στο μήνυμα κι όταν τον ρωτάς… τρεις μέρες μετά σου λέει ότι ήταν σε meeting. Παραλείπει βέβαια να αναφέρει τι έκανε τις υπόλοιπες 48 ώρες που περίμενες μια απάντηση.

3. «Δεν θέλω να κάνω σχέση»: Είναι το πρώτο πράγμα που σου είπε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει;

4. Βγαίνετε πάντα με δική σου πρωτοβουλία: Σε κάνει να αναρωτιέσαι, δηλαδή, πόσο συχνά θα τον έβλεπες αν περίμενες από εκείνον να στο προτείνει.

5. Ξέρει τι κάνει: Τον βλέπεις, σου λέει δυο κουβέντες και εσύ λιώνεις. Είναι ο γνωστός «player» (παίκτης) που ξέρει πώς να σαγηνεύσει κάθε γυναίκα. Απλά δεν ξέρει πώς να είναι το ίδιο γοητευτικός μετά από 2 χρόνια σχέσης… γιατί ποτέ δεν είχε τόσο μεγάλη σχέση!

6. Είναι κακόκεφος: Εάν έχει νεύρα ή γκρινιάζει τώρα, πως θα είναι μετά από λίγους μήνες ή χρόνια;

7. Κοιτάζει συνέχεια το κινητό του: Έχετε βγει και εκείνος κάνει posts, απαντάει σε μηνύματα και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα social media. Μοιάζει δηλαδή σαν να βγήκες με το laptop σου ραντεβού.

8. Δεν ενδιαφέρεται για τις επιθυμίες σου: Βγαίνετε πάντα στο στέκι του, με τους φίλους του και τρώτε στο αγαπημένο του εστιατόριο. Σε έχει ρωτήσει ποτέ τι αρέσει σε εσένα;

9. Κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του, δεν μοιράζεται μαζί σας σκέψεις και σχέδια για το μέλλον. Σας κρατάει κάπως σε απόσταση από την καθημερινότητά του. Δεν μοιράζεται τις σκέψεις, τα μελλοντικά του σχέδια και δεν σας λέει τι πραγματικά θέλει από τη ζωή του.

10. Συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του σαν εργένης
Μήπως συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος, δίνοντας πολλές υποσχέσεις αλλά δεν κουνάει ούτε δακτυλάκι για να τις υλοποιήσει; Παίρνει όλες τις αποφάσεις για σας του δύο και τη σχέση σας μόνο του δίχως να πάρει τη δική σας γνώμη; Η σχέση σας είναι για εκείνον κάτι όπου τον κάνει απλά να περνάει καλά, και συνεχίζει να σκέφτεται συνεχώς τον εαυτό του και την καλοπέρασή του; Μήπως νιώθετε πως δεν σκέφτεται τη σχέση σας σαν να είστε ένα, ένα ζευγάρι όπου μπορεί να χτίσει κάτι μαζί;

11. Δεν επικοινωνεί συχνά μαζί σου: Αν περνάμε μέρες που δεν επικοινωνεί, καλύτερα πες του να σε ξαναπάρει όταν πραγματικά αποφασίσει να τα ξαναφτιάξετε και μην δεχτείς απλά να μείνετε φίλοι (εκτός και αν θέλεις να είσαι καβάντζα του).

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!