Ο έρωτας σε βρίσκει ακόμα και αν θες να κρυφτείς

 

Αν και συμφωνώ μαζί σας ότι ο καλοκαιρινός έρωτας έχει ημερομηνία λήξης, η δική μου ιστορία είναι από τις εξαιρέσεις.
Είχα πάει διακοπές με μια φίλη μου σε ένα ήσυχο νησί, από τα νησιά που δεν τα λες κοσμοπολίτικα. Κάθε άλλο παρά με διάθεση για φλερτ και έρωτες πήγαινα. Την εποχή εκείνη είχα φύγει από μια σχέση που έχετε βαλτώσει και ήθελα λίγη ηρεμία..
Για τον λόγο αυτό δέν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου,να βρώ το άλλο μου μισό στις διακοπές .

 

Παρ’ όλα αυτά έλα που προέκυψε καλοκαιρινός έρωτας εκεί που δεν το περίμενα: στις ερημικές ακρογιαλιές.Προσωπικά, να χτυπήσω γκόμενο με μαγιό δεν μου το’ χα καθόλου. Ντυμένη σαφώς έχω περισσότερες πιθανότητες. Είμαι έξυπνη, πνευματώδης, μορφωμένη, γιατρός στο επάγγελμα, αλλά από κορμί, με άριστα το 10 είμαι περίπου στο τέσσερα κρίνοντας αυστηρά τον εαυτό μου. Για τον λόγο αυτό επέλεγα και απομονωμένες παραλίες γιατί ένα κόμπλεξ το είχα.

 

Έτσι ανακαλύψαμε με τη φίλη μου έναν επίγειο παράδεισο μακριά από την φασαρία των beach bar.
Βέβαια δέν ενθουσιαστήκαμε πάρα πολύ όταν είδαμε ότι μας είχαν προλάβει άλλοι.
Ήταν μια παρέα αγόρια και κορίτσια προφανώς ντόπιοι. Είχαν στήσει ήδη δύο σκηνές.
Έτσι αράξαμε και εμείς σε μια σχετική απόσταση και προσπαθούσαμε με την φίλη μου να στερεώσουμε την ομπρέλα μας χωρίς αποτέλεσμα. Ενας νέος άντρας απο την παρέα με τις σκηνες προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

 

Πιάσαμε την κουβέντα και δεν σταματήσαμε να μιλάμε μέχρι που σουρούπωσε. Φύγαμε και ξαναδώσαμε ραντεβού την άλλη μέρα. Όταν ήρθε, παρατήρησα ότι εμφανίστηκε με γυαλιά μυωπίας που δεν φορούσε την προηγούμενη μέρα. Έτσι εξηγείται, σκέφτηκα. Χωρίς γυαλιά προφανώς με έβλεπε θεά γιαυτό δεν ξεκόλλησε από κοντά μου όλη μέρα.
Όμως και με τα γυαλιά δεν έφυγε από δίπλα μου καθόλου. Μόνοπώλησε την παρέα μου και εμένα.. Είχαμε τόσα κοινά.! Ήταν και αυτός γιατρός και έκανε το αγροτικό του στο νησί.

 

Πριν το τέλος των διακοπών είχαμε γίνει ζευγάρι. Έκτοτε είμαστε μαζί τα τελευταία έξι χρόνια.
Αυτή τη στιγμή που γράφω την ιστορία μου είμαι στην ίδια παραλία που γνωριστήκαμε με τον άνδρα μου. Έχουμε στήσει σκηνή και απόλαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Μόνο που στη σκηνή μπαινοβγαίνουν τα δύο τετράχρονα δίδυμάκιά, τα παιδιά μας.
Θέλω να πω πως εάν υπάρχουν κοινές αξίες,αντιλήψεις,πράγματα και ενδιαφέροντα που συνδέουν δύο ανθρώπους είναι πέρα και πάνω από μαυρισμένα θεϊκά κορμιά που λικνίζονται ερωτικά τα καλοκαιρινά βράδια.

 

Comments

comments