Τηλεοπτικά Νέα: Ποια εκπομπή θα παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας στο Star!

Αν σάς αρέσει η μαγειρική και ο Σάββας Πούμπουρας από εδώ και στο εξής γυρίστε τους δέκτες σας στο τηλεοπτικό κανάλι Star.

H ανακοίνωση του Star αναφέρει:

“Ο αγαπημένος Σάββας Πούμπουρας είναι ο νέος παρουσιαστής του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και το Star τον καλωσορίζει στο δυναμικό του!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του παραδίδει τη σκυτάλη καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «MasterChef».

Από τη Δευτέρα 15 Μάϊου ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει θέση στην κουζίνα του «Blind Taste» και υποδέχεται με ένα ζεστό χαμόγελο τους τέσσερις παίκτες, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!

Η αγάπη του Σάββα Πούμπουρα για τη μαγειρική είναι μια σχέση, που κρατάει χρόνια. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο hotel management, παρακολούθησε σεμινάρια μαγειρικής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης από το 2012, ενώ hobby του είναι να ταξιδεύει ανά τον κόσμο δοκιμάζοντας γεύσεις!

Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει στην Κύπρο ταξιδιωτική εκπομπή, όπου μαγειρεύει συχνά λιχουδιές με τοπικά προϊόντα.

Ο Σάββας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, που αναλαμβάνω τα ηνία του «Blind Taste».

Πρόκειται για μία άρτια τηλεοπτική παραγωγή με αντικείμενο, που συνδέεται άμεσα με τη προσωπικότητα μου δεδομένου ότι λατρεύω τη μαγειρική!

Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε δυναμικά και να ενισχύσουμε την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της εκπομπής, να περνάμε καλά με τους παίκτες απολαμβάνοντας πραγματικά τη συνολική διαδικασία μαγειρικής και γευσιγνωσίας, μεταφέροντας τα θετικά μας συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό».

Comments

comments