Ο χωρισμός στον καιρό… της καραντίνας!

xwrismos

H ζωή τα έφερε έτσι και χωρίσατε. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε και ο τελευταίος. Και πίστεψέ με θα το ξεπεράσεις. Βοηθάει άλλωστε και η κατάσταση.

Διότι όσο κακός κι αν ήταν ο χωρισμός σας, οι πιθανότητες να βγεις έξω και να την πετύχεις είναι ελάχιστες, διότι πολύ απλά απαγορεύεται να βγεις!

Βέβαια θα μου πεις, υπάρχουν και τα social media, και στο σημείο αυτό θα σου δώσω χίλια δίκια. Γιατί καλώς ή κακώς, είναι εδώ για να σου υπενθυμίζουν όλα όσα θέλεις να ξεχάσεις.

Εμένα για παράδειγμα μου θυμίζουν συχνά πυκνά τις πλατινέ ανταύγειες που κάποτε είχα κάνει.

Τελοσπάντων, για να έρθουμε και στο θέμα μας, παρακάτω σου έχω κάποιους τρόπους ώστε να μπορέσεις να επιβιώσεις από έναν άσχημο χωρισμό την εποχή των social media αλλά και… του κορονοϊoύ!

Κάνε την πρόσβασή σου πιο δύσκολη

Είναι λογικό, λίγο πριν κοιμηθείς αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας-καραντίνα έχουμε άλλωστε-να χαζεύεις στο κινητό για να χαλαρώσεις και να περάσεις την ώρα σου.

Φίλε μου, αυτό ήρθε η ώρα να σταματήσει. Βγάλε τις εφαρμογές από την οθόνη του κινητού σου και για λίγες μέρες, προσπάθησε να τα αγνοήσεις.

Δες σειρές, γυμνάσου, μαγείρεψε, μίλα με φίλους στο τηλέφωνο.

Πίστεψέ με, δύσκολα θα πάρεις απόφαση να ανοίξεις υπολογιστή μόνο και μόνο για να κάνεις stalking. Καλά δεν τα λέω;

Μην κάνεις σαν ανώριμος/η

Δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο σε ένα χωρισμό. Άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους και άλλοι ακριβώς το αντίθετο.

Και να οι φωτογραφίες και να τα τραγούδια και να τα ταξίδια.

Βέβαια στην προκειμένη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αλλά ευχή και κατάρα σου δίνω: Δε χρειάζεται να ξέρει όλος ο κόσμος ότι χώρισες.

Κράτα τα για τον εαυτό σου, άντε και τον κολλητό/η σου. Ούτε η υπερέκθεση είναι καλή, ούτε φυσικά και τα γεμάτα νόημα μηνύματα.

Πέρασέ το μόνος/η σου και με αξιοπρέπεια. Εξάλλου να σου θυμίσω ότι είσαι σε καραντίνα!

Μην στείλεις τίποτα

Και εκεί που είσαι μεταξύ κρεβατιού και καναπέ, την βλέπεις online και σε τρώει το χέρι σου να του/ της στείλεις. Don’t do it mister γιατί μόνο να χάσεις έχεις.

Και δικαιολογίες του τύπου «Είναι περίεργοι καιροί θέλω να δω τι κάνει, δεν πιάνουν». Αν πάθει κάτι, όλο και κάποιος θα σε ενημερώσει, μη σκας.

Πηγή: Ratpack.gr

Comments

comments