Οδηγίες για καλούς εραστές: Μάθε τι θέλει η γυναίκα και “πέταξε της τα μάτια” έξω!

Το άγχος κάθε άντρα που σέβεται το κορμί του και την τεστοστερόνη του είναι το να ικανοποιήσει κάθε θηλυκό που ρίχνει στο κρεβάτι του. Δεν έχει σημασία η ηλικία, ούτε και η πιστότητα, έναντι της γυναίκας.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο άντρας στη νεαρή του ηλικία είναι κάπως αταχτούλης και συλλέκτης εμπειριών (πως το λέω κομψά ε;). Η απόδοση η καλή εκτιμάται φίλοι μου σε κάθε ηλικία, ανά τον πλανήτη.

Ο άντρας πέραν της τρυφερότητας, του μεγαλείου ψυχής του και της διάθεσής του να προσφέρει αγάπη πρέπει να έχει εξερευνήσει καλά ως άριστα τα μονοπάτια του καλού σεξ.

Οι σημερινές γυναίκες είναι απαιτητικές! Έχουν λιγότερα ταμπού και είναι πρόθυμες να παίξουν παιχνίδια ενηλίκων.

Έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει τις ερωτικές επιθυμίες των εκπροσώπων του ωραίου φύλου. Τα πάντα για το σεξ σε όλο τον κόσμο:

Θέλετε να μάθετε τι έχει το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους; Είναι προφανές: ένα παιχνίδι για σεξ!

Το ένα τέταρτο των Γαλλίδων έχει μια ερωτική ταινία μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου και το 17% έχει ήδη δοκιμάσει «τρίο» το κρεβάτι. Επίσης, το 56% των Γαλλίδων έχει ένα ερωτικό παιχνίδι.

Και οι Βραζιλιάνες; Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να επισκέπτονται καταστήματα με sextoys, το 70% των πελατών είναι γυναίκες. Για το 94,5% των Βραζιλιάνων, το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση.

Οι περήφανες Ισπανίδες έχουν όρεξη για… τέχνη στο κρεβάτι. Οκτώ στους δέκα Ισπανούς που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι γυναίκες. Επιπλέον, το 40% των Ισπανίδων θέλουν ο πρώτος με τον οποίο κάνουν σεξ για πρώτη φορά να μην τους είναι αδιάφορος.

Οι Ολλανδέζες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το 80% φθάνουν με τον τρόπο αυτό στην κορύφωση. Όταν όμως δεν φορούν κάλτσες το αντίστοιχο ποσοστό ολισθαίνει στο 50%.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς: Τα δύο τρίτα των Γερμανίδων προτιμούν να κάνουν σεξ δύο φορές το χρόνο αρκεί να είναι καλό. Οι Γερμανίδες δεν θέλουν το κακό σεξ. Αντιθέτως, το 35% των Γερμανίδων θέλουν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

Όσο για το τι θέλει η γυναίκα σας; Δεν έχετε παρά να τη ρωτήσετε! Κάθε μια από εμάς έχει τις δικές της φαντασιώσεις και είναι στο χέρι του καθενός από εσάς να τη μετατρέψει στην πιο sexy εκδοχή της.

Αν σου ζητάει να κάνεις συχνά κάτι, σημαίνει ότι αυτό το κάτι είναι που κάνει τη διαφορά κι εκείνη χαρούμενη.

Μην ξεχάσεις να της δώσεις το χρόνο που της αναλογεί ώστε να έρθει σε κορύφωση. Όσο μεγαλύτερη δε είναι η κούρασή της, τόσο πιο πολύ έχει ευχαριστηθεί. Ο σωστός εραστής μπορεί να καταλάβει την διαφορά μεταξύ του προτείνω να δοκιμάσουμε καινούριο και του πιέζω να το κάνουμε. Κάθε γυναίκα θέλει τον χρόνο της για να πειραματιστεί και να το πάει ένα βήμα μετά τη φαντασίωση.

Άλλωστε όσο πιο καλά το πας το πράγμα τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση της προσφέρεις. Η επικοινωνία στο ζευγάρι είναι το παν και πόσο περισσότερο στο κρεβάτι. Η γυμνή αλήθεια καθορίζει τη σχέση!

Θα κερδίσετε και οι δύο και θα ανανεώσετε τη σχέση σας!

Ενημερώσου και για τα νέα Must του έρωτα:

Φέτος θα κάνεις καυτό σεξ αν γνωρίζεις τους 13 ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!