Οι «αμαρτωλές» εφαρμογές στο κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούν όσοι απιστούν

Έχετε την υποψία πως ο άνθρωπός σας σάς απατά; Παλιά ένας τρόπος για να το ανακαλύψουμε ήταν να ελέγχουμε το κινητό ή τον υπολογιστή του. Και τότε… τσουπ… όλα έβγαιναν ως δια μαγείας στη φόρα. Σήμερα, που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί οι μετρ της απιστίας έχουν μάθει όλα τα κόλπα προκειμένου να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Αυτές λοιπόν οι «αμαρτωλές» εφαρμογές είναι οι εξής:

Private Photo

Η εφαρμογή έχει ως εικονίδιο της ένα κομπιουτεράκι και αν δεν γνωρίζετε γι’ αυτή πιθανότατα να μην της δίνατε καμία σημασία. Ωστόσο, μόλις εισάγεις το κωδικό πρόσβασης, εμφανίζει μία σειρά από μυστικές φωτογραφίες που δεν υπάρχουν στο κύριο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού.

Tiger Text

Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κρύψουν τα μηνύματά τους και αν κάποιος θέλει να τους καλέσει (πχ η ερωμένη τους) σε ακατάλληλες στιγμές, δείχνει σ΄αυτόν/ή που τον/την καλεί ότι το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap

Ενεργοποιείται κάθε φορά που αφήνει κάποιος το κινητό του τηλέφωνό χωρίς επιτήρηση και όταν κάποιος προσπαθήσει να πάει να το κατασκοπεύσει, τότε ενεργοποιείται η φωτογραφική μηχανή από τη μπροστινή κάμερα και απαθανατίζει όποιον πάει να «πειράξει» το κινητό.

Fox Private Message

Αν περπατάτε με το σύντροφό σας και ξαφνικά αρχίζει και κουνάει το κινητό του/της τηλέφωνο, τότε μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Fox Private Message, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να σβήνει όλα του/της τα μηνύματα απλά με το κούνημα του χεριού! Επιπλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που αποθηκεύουν έναν αριθμό ως ιδιωτική επαφή, οποιοδήποτε μήνυμα και αν λάβουν από τέτοιου είδους επαφή να πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή και όχι στα συνηθισμένα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού.

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!