Οι διακοπές που μου άλλαξαν ολόκληρη τη ζωή!

Είχα μόλις τελειώσει τις σπουδές μου και ήμουν απογοητευμένη γιατί δεν μπορούσα να βρω δουλειά με τίποτα.

Οι άντρες που γνώριζα μονίμως μια αποτυχία και επένδυση στο κενό και η ζωή μου είχε πλήξει στη μιζέρια και τη μονοτονία.

Τότε, μια φίλη μου που είχε σπίτι στη Ζάκυνθο προσφέρθηκε να μας φιλοξενήσει για λίγες μέρες ,όλη την κοριτσοπαρέα.

Η διάθεση μου ήταν χάλια, αλλά το να φύγω για λίγο από την Πάτρα φάνταζε ονειρικό σενάριο.

Τον Henrique τον γνώρισα στη Ζάκυνθο μια μέρα πριν φύγω. Ήταν Ισπανός, ήδη δύο εβδομάδες στην Ελλάδα, ερωτευμένος με τη χώρα μου.

Μας πιάσανε την κουβέντα στα σοκάκια με την παρέα του ψάχνοντας ένα μαγαζί, ήταν επικοινωνιακός και κοινωνικός. Μου άρεσε εξαρχής και του άρεσα. Ανταλλάξαμε αριθμούς.

Τους ξαναείδαμε στην παραλία και μιλάγαμε με τις ώρες , μαθαίνοντας ο ένας για τον άλλον. Την επόμενη το πρωί, φεύγαμε με τις φίλες μου από το νησί και γυρνούσαμε πίσω στην Πάτρα. Δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω. Μου έστειλε μήνυμα αλλά είχα φύγει.

Έκτοτε μιλούσαμε κάθε μέρα, για ώρες.. τα μηνύματα έγιναν τηλέφωνα, και τα τηλέφωνα βίντεο κλήσεις στο skype.

Η σχέση μας είχε πάρει άλλες διαστάσεις ενώ ξέραμε πως δεν οδηγεί πουθενά. Είχαμε απίστευτη χημεία, ταίριαζαν τα χνώτα μας, συμπληρώναμε ο ένας τον άλλο.

Με κάλεσε στην Ισπανία εκείνο το Δεκέμβριο και πήγα για μια εβδομάδα. Εκεί ζήσαμε τον απόλυτο έρωτα, σαν να είμαστε χρόνια ζευγάρι.

Γυρνώντας πίσω στην Ελλάδα έπεσα σε κατάθλιψη, ένιωθα πως όλη μου την χαρά και την ευτυχία την άφησα πίσω, δεν με χώραγε το σπίτι μου.

Όλοι μου έλεγαν να τον ξεχάσω, ότι είναι απλά μια ανάμνηση του καλοκαιριού , αλλά η καρδιά μου και το μυαλό μου, μου έλεγαν άλλα.

Το επόμενο καλοκαίρι θα ερχόταν στην Ελλάδα για ένα μήνα και κανονίσαμε να πάμε από κοινού διακοπές . Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές της μέχρι τότε ζωής μου και τότε κατάλαβα ότι αυτός θα ήθελα να είναι το μέλλον μου.

Η πρόταση να πάω να μείνω μαζί του στην Ισπανία δεν άργησε. Το ίδιο και η θετική μου απάντηση.

Έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και πήγα να ζήσω κοντά του. Όλοι με έλεγαν τρελή και ότι θα το μετανιώσω , αλλά εγώ ήμουν ερωτευμένη. Δεν το μετάνιωσα.

Ο Henrique έμενε μόνος του, σύντομα βρήκα δουλειά με καλές αποδοχές και έκανα πολλές παρέες . Με έκανε να νιώθω σαν βασίλισσα. Μετά από ένα χρόνο συγκατοίκησης, ήρθαμε στην Ελλάδα για να γνωρίσει τους δικούς μου και με πήγε στη Ζάκυνθο για να μου κάνει πρόταση γάμου ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου είχαμε γνωριστεί!

Τώρα είμαστε πλέον παντρεμένοι, γονείς ενός πανέμορφου κοριτσιού και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μένουμε στη Μαδρίτη και τα καλοκαίρια μας τα περνάμε όλα στην Ελλάδα.

Για αυτό μην είστε απόλυτοι με τους ανθρώπους που γνωρίζετε στη ζωή σας..

Όταν υπάρχει θέληση, τα χιλιόμετρα, η καταγωγή, η θρησκεία, η πολιτική και γενικότερα όλα τα εμπόδια ανάμεσα σας, περισσεύουν.

Η ζωή ξέρει τι κάνει, εμπιστευτείτε την.

Η ιστορία της φίλης μας που μας δημιούργησε αισθήματα θυμού….

«Σοκαρίστηκα! Έβαλα ντετέκτιβ και ανακάλυψα ότι ο μέλλοντας σύζυγός μου είχε σκοτεινό παρελθόν»

Comments

comments