Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Έχεις βάλει τα δυνατά σου και για αυτό βρίσκεσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση. Η προσπάθεια σου θα πετύχει αν βάλεις και ένα κομμάτι οργάνωσης στην ζωή σου και μέσα από αυτό θα δεις μεγάλες διαφοροποιήσεις. Πάντως θα έχεις μια δυναμική που δεν θα μπορεί κανένας να στην αφαιρέσει εύκολα γιατί θα ξέρεις τι θα δώσεις και πως θα το δώσεις. Το ζητούμενο είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με πιο μακρινό στόχο και αυτό θα σου δώσει φτερά για να πετάς αλλά και για να ονειρεύεσαι πιο εύκολα. Η σχέση με έναν Παρθένο στην αρχή μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολη, αλλά μετά, όταν πέσεις με τα μούτρα στην κοινή σας καθημερινότητα, θα σου γίνει απαραίτητος/η. Με τον Τοξότη θα υπάρξει δυναμικότητα από κοινού οπότε η αποδοχή θα είναι εύκολη και αμοιβαία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις αξίες προσωπικές αλλά και των άλλων ατόμων. Και μέσα από αυτή την αναγνώριση γεμίζεις με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αισιοδοξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το μέλλον για κάποιο λόγο σου φαίνεται πολύ πιο εύκολο. Οπότε κάνεις τα πάντα για να πετύχεις και να περνάς καλά. Γενικά το καλοκαίρι αυτό έχει καλή ενέργεια για σένα, αρκεί να αποδεχτείς άμεσα κάποιες αλήθειες που φανερώνονται ξαφνικά στην ζωή σου και μερικές φορές δεν ξέρεις τι να τις κάνεις. Πάντως, όσο τις αποφεύγεις τόσο θα αποφεύγεις και τα άτομα ή τις καταστάσεις που πιστεύεις ότι σε απομακρύνουν ή σε υποχρεώνουν να κάνεις κάτι που δεν σου πηγαίνει. Εσύ θέλεις να έχεις τα νώτα σου εξασφαλισμένα και δεν μπλέκεσαι μέσα σε εντάσεις η σε δύσκολα πράγματα. Απλά σε εξιτάρει και μια περιπέτεια σε ερωτικό επίπεδο με έναν Τοξότη γιατί σου δίνει ζωή, μεγάλη ενεργητικότητα αλλά και τόλμη να κάνεις ακόμα και τρέλες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αντίληψή σου επεκτείνεται οπότε μπορεί να γίνεις πιο τολμηρός/η στην καθημερινότητά σου για να βιώσεις και το περιπετειώδες κομμάτι της ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέλω σου μπορεί να είναι πολύ έντονα αλλά να νιώθεις ότι εξαρτώνται και από τους άλλους. Γι’ αυτό μπορεί κάποια στιγμή να νιώσεις «σαν λιοντάρι στο κλουβί» και ότι πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να κάνεις υπέρβαση των ορίων σου. Πιθανόν αυτή να είναι και η δοκιμασία σου σε κάποια συνεργασία ή στενή σχέση. Κυρίως αν είσαι με έναν Τοξότη πολύ κοντά και νιώθεις ότι σε ανταγωνίζεσαι ή θέλει να πάρει τη δική σου θέση. Θα μάθεις όμως πολλά και ίσως αυτό το άτομο να είναι ένας δάσκαλος που ήρθε για να σε μάθει να βλέπεις πιο μακριά, αλλά και να συμπεριλάβεις και ένα είδος τόλμης στην ζωή σου. Το ότι θα πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες θα σου προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία, αφού το καλύτερο από όλα είναι να ανανεώνεσαι μέσα από τις σχέσεις σου και όχι να κοντράρεσαι. Πιθανόν να αποφασίσεις να φτιάξεις ένα μέρος από τον προσωπικό σου χώρο για να έχεις μεγαλύτερη άπλα και να ξέρεις που ακριβώς είναι το κάθε πράγμα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις έντονη υποκειμενικότητα και για αυτό θα πρέπει να αναλύεις τα πάντα ξανά και ξανά πριν κάνεις κάποια κίνηση απομάκρυνσης από μια παρέα ή συνεργασία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεις πολύ ενδιαφέρον ένα κομμάτι που υποστηρίζεις και υπηρετείς, για αυτό θέλεις να βρίσκεσαι περισσότερο με κόσμο που γνωρίζεις αλλά και νιώθεις ότι σε συμπαθούν ή έχεις καλή επικοινωνία μαζί τους. Μπορεί να μην θέλεις να αποκρύψεις κάποιες λεπτομέρειες για ένα ακίνητο που διαπραγματεύεσαι αυτήν τη στιγμή. Και ενώ όλοι οι γύρω σου πιστεύουν ότι θα χάσεις, εσύ έχεις μέσα σου μια βεβαιότητα ότι θα δημιουργηθεί μια καλύτερη σχέση με το άτομο που κάνετε τις διαπραγματεύσεις και θα σε εμπιστευτεί περισσότερο. Αυτή η στάση θα σε κάνει να κερδίσεις χρήματα εύκολα και αβίαστα, διότι η εμπιστοσύνη που δείχνεις στο ένστικτό σου θα σε ανταμείψει. Η γνωριμία με έναν Παρθένο στην αρχή μπορεί να μη σε ενθουσιάσει γιατί θα σου φαίνεται ότι το πάθος και το συναίσθημα δεν ρέουν και πλήττεις. Δώσε όμως χώρο και χρόνο για να δεις και άλλες πλευρές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκμεταλλεύσου την καλή περίοδο και μην ψάχνεις συνέχεια να βρίσκεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και να κινήσεις τα νήματα των οικονομικών σου, γιατί υπάρχει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα που σου δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες που τις θεωρούσες αξεπέραστες. Οπότε θα βρεθείς σε μια φάση που σίγουρα μπορείς να κάνεις άλματα εξέλιξης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα βιώσεις μοναδικές εμπειρίες. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σε δραστηριοποιήσει για να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Μπορεί όμως να σε δεσμεύσει και μια ερωτική σχέση η οποία θα σε αποπροσανατολίσει από συγκεκριμένους στόχους. Σαν άτομο πάντα δίνεις και τώρα θέλεις να δώσεις περισσότερα αλλά θα κοιτάξεις να δώσεις πράγματα που κατά τη γνώμη σου θα σου φανούν χρήσιμα σε πρακτικό επίπεδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα δώσεις και θα πάρεις αυτήν την περίοδο και αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από προσωπικά αδιέξοδα. Γιατί θα νιώθεις καλά μέσα από την προσφορά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα νιώθεις ότι κάτι παραπάνω γίνεται αυτήν τη στιγμή και αυτό σε δραστηριοποιεί περισσότερο από ποτέ. Τρεις πλανήτες έχουν ενεργοποιηθεί και δεν σε αφήνουν να βγεις έξω από το παιχνίδι. Για αυτό φρόντισε να κάνεις την παρουσία σου αισθητή έστω και με μια μεμονωμένη κίνηση η οποία μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται πολύ δύσκολη αλλά σιγά-σιγά να προσαρμοστείς στο παιχνίδι της μοναδικότητας. Όλα γύρω σου πάντως σε πιέζουν με έναν τρόπο να αποκαλύψεις αλήθειες που έχεις καλά κρυμμένες μέσα σου. Αν δεν εμπιστευτείς, καλό είναι να μην κάνεις καμία βεβιασμένη κίνηση γιατί πιθανόν μετά να μην μπορείς να την καλύψεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση με έναν Τοξότη που μπορεί να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα θα σε υποχρεώσει να κάνεις στροφή 180 μοιρών και να απελευθερωθείς από κάποιες ιδέες ή συμπεριφορές που σε εγκλωβίζουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις πολλά φόντα αυτό το διάστημα ώστε να πατήσεις στα πόδια σου και να ορίσεις όπως εσύ θέλεις τη ζωή σου και γενικά οτιδήποτε σε περιβάλλει.

 

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι μεν για λίγο στην απομόνωση αλλά απολαμβάνεις όλα τα ωραία που πιθανόν σε άλλη φάση να φοβόσουν να απολαύσεις. Γιατί τώρα έχεις χαλαρώσει και νιώθεις ότι δεν έχεις σε κανέναν υποχρέωση, ούτε να μιλήσεις αλλά ούτε και να απολογηθείς. Υπάρχει ένα παρασκήνιο αλλά με τον τρόπο σου το κάνεις να φαίνεται ενδιαφέρον και μάλιστα δημιουργείς ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό μέλλον. Το ότι μπορεί να συμπαραστέκεσαι σε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου και έχει πρόβλημα, θα βγάλει στην επιφάνεια ένα κομμάτι σου που θέλει να συντρέξει και να στηρίξει αυτούς που έχουν ανάγκη. Μπορεί επίσης να ασχοληθείς με ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην μπορεί να είναι κοντά σου λόγω περίεργων συνθηκών.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ακόμα και μέσα από την απομόνωση μπορεί να έρθει η έμπνευση και η ηρεμία. Γιατί πολλές φορές η τύχη έρχεται όταν αφήνεσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια σχετικά ήρεμη φάση και νιώθεις ότι όλα τα έχεις τακτοποιήσει και κυρίως τις σχέσεις σου με φίλους και με άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Οπότε θα διοχετεύσεις την ενέργεια σου προς θετικούς σκοπούς και έτσι θα νιώσεις ότι μπορείς να ολοκληρωθείς σε ένα επίπεδο κυρίως πρακτικό αλλά και υλικό. Η καλή σχέση με τον Παρθένο θα σου δώσει τη δυνατότητα να είστε συγχρόνως και καλοί φίλοι, οπότε θα απελευθερωθείς από φοβίες και πάθη. Κάπου βέβαια θα θέλεις να έχεις και τον έλεγχο. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ δημιουργικό και κυρίως πολύ δυναμικό για σένα. Στο πίσω μέρος του μυαλού σου πάντως σε απασχολεί και η διατροφή, για αυτό φροντίζεις συνέχεια να μην χάνεις τον έλεγχο και γενικά να μην ξεφεύγεις ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανανέωση και η αναζωογόνηση των κυττάρων και γενικά η βελτίωση της σωματικής σου δύναμης θα επιτευχθεί όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι σε υπερδραστηριότητα αλλά πάντα με ένα μέτρο και κυρίως φροντίζεις το σώμα και την διατροφή σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να κόψεις κάθε κακή συνήθεια που σου δημιουργεί μικροπροβλήματα υγείας ή ακόμα και σωματικής καθήλωσης. Εσύ αυτήν την περίοδο έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από άλλες φορές για ελευθερία κινήσεων μέσα από σπορ, ταξίδια, περπάτημα και γενικά κάθε τι που σου φέρνει ανεξαρτησία. Οπότε θα προσέξεις περισσότερο τα θέματα διατροφής και γενικά θα μπεις σε μια τάξη εφ’ όλης της ύλης. Το ενδιαφέρον σου για τα άλλα άτομα μπορεί να πάρει ακόμα και τη μορφή κοινωνικής προσφοράς. Η σχέση με έναν άλλον Τοξότη θα μπει σε νέες βάσεις, ενώ με τον Ιχθύ θα υπάρξει διάθεση να ανοιχτούν όλα τα χαρτιά και να μπουν όρια, από την πλευρά σου κυρίως.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις πολύ δουλειά αυτό το διάστημα ακόμα και σε διακοπές να βρίσκεσαι θα έχεις μια υπερδραστηριότητα η οποία θα σε βοηθήσει γιατί θα νιώθεις ότι προσφέρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεσαι γιατί πιστεύεις βαθιά μέσα σου ότι μπορείς να πάρεις βοήθεια άνωθεν και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί δεν εξαρτάσαι από κανέναν και δημιουργείς μια δική σου εσωτερική κατάσταση η οποία σε βοηθάει να αισιοδοξήσεις. Όλα είναι πάντως αυτήν τη στιγμή τελείως ανοικτά και περισσότερο ελεύθερα. Ακόμα και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που ένιωθες ότι σε έπνιγαν τώρα τις βιώνεις από άλλη οπτική γωνία γιατί δεν νιώθεις πλέον τόσο έντονα το συναίσθημα της ευθύνης και αυτό σε ξαλαφρώνει υπερβολικά. Αν πετάξεις τα βάρη για λίγο από πάνω σου που δημιουργούνται κυρίως από ανασφάλειες και ενοχές, θα δεις ότι η ζωή σου θα γίνει περισσότερο χαρούμενη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις μια νεανική ματιά με την οποία βλέπεις τα πράγματα και αυτό σου δημιουργεί αισιοδοξία και ευεξία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κράτησε το κεφάλι ψηλά για να μη σε πνίξουν οι υποχρεώσεις και οι λεπτομέρειες που σε κάνουν να μην περνάς και τόσο καλά. Ακόμα και διακοπές να είσαι κάπου θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την αίσθηση του καθήκοντος και αυτό θα σε κάνει να μην χαλαρώνεις καθόλου και να βάζεις μπροστά τα «πρέπει» και όχι τα «θέλω». Σίγουρα θα υπάρχει ένα είδος… ψειρίσματος και από την πλευρά σου δηλ. να τα αναλύεις όλα ώστε να μην γίνουν λάθη κατά την γνώμη σου. Σε ερωτικό επίπεδο, έχεις ανάγκη να υπάρχει αμεσότητα και απελευθέρωση στη σεξουαλική σου σχέση, για αυτό θα έρθεις πιο κοντά με τον Καρκίνο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Όσο πάντως σε ενοχλούν άτομα από την οικογένεια, αλλά εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να μη μιλάς, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να υπάρξει οικειότητα στις σχέσεις σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι θα γνωρίσεις τελείως διαφορετικά άτομα από εσένα θα σου δώσει την ευκαιρία για καινούργιες εμπειρίες και για διαφορετικό τρόπο ζωής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής με πολλά άτομα και γι αυτό έρχεσαι πιο κοντά στα δικά τους θέλω. Οπότε αποκτάς εκ των πραγμάτων μια επίγνωση των αναγκών τους και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χάνεις το ανθρωπιστικό στοιχείο σου. Πιθανόν να μιλήσεις για γάμο ή για συμβίωση ή μπορεί να είσαι στα σκαριά μιας σημαντικής συνεργασίας, η οποία σίγουρα θα σου δώσει νέα πνοή σε όλα τα επίπεδα. Χρήματα πάντως μπορεί να έρθουν στα χέρια σου, αλλά το μετά είναι το πιο σημαντικό. Δηλαδή θα πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων όταν κάνεις μια πώληση ή μια καλή συμφωνία προς τα που θα πάνε τα χρήματα, πέρα από τις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς. Θα πρέπει να έχεις πλάνο με στόχο, αλλιώς θα χαθείς μέσα σε πολύπλοκες σκέψεις και κινήσεις. Με τον Δίδυμο θα δημιουργηθεί μια δυσκολία στην επικοινωνία και θα πρέπει να δημιουργήσεις νέες βάσεις για να μπορέσετε να τα πάτε καλά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τώρα αντιλαμβάνεσαι περισσότερο την αξία της συνεργασίας και γενικά των άλλων ατόμων στην ζωή σου. Οπότε θα ανοίξει ένα νέο μεγάλο παράθυρο με πολύ φως.

 

Πηγή: astrology.gr

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!