Οι τηλεφωνικές ατάκες των ζωδίων

Τα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά, είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, αλλά η «εισβολή» τους στη καθημερινότητά μας δεν αντιμετωπίζεται απ’ όλους το ίδιο.

Παρακάτω επιχειρείται, μέσα από λέξεις και φράσεις κλειδιά, να δοθεί με χιουμοριστικό τρόπο η σχέση των 12 ζωδίων με το τηλέφωνο.

Ας δούμε τις ατάκες που ξεστομίζουν ευθύς μόλις αρχίζει μια συνδιάλεξη:

ΚΡΙΟΣ

Λέγετε και γρήγορα! Γρήγορα λέμε! Πω ρε παιδί μου, μερικοί είναι της υπομονής!

ΤΑΥΡΟΣ

Λέγετε, και ομιλείτε αργά, να σας καταλαβαίνω. Επίσης, μην φωνάζετε… Διαταράσσονται οι κύκλοι μου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμπρός; Μισό λεπτάκι, κρατάτε τη γραμμή γιατί μιλάω στο σταθερό. Να κλείσω και το Skype… Στέλνω κι ένα sms από το άλλο μου κινητό και είμαι στη διάθεσή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλημέρα, τι κάνετε; Όλα καλά στο σπίτι; Η οικογένεια; Τα παιδιά; Τιιιιι;;; Δεν έχετε παιδιά; Να κάνετε!

ΛΕΩΝ

Λέγετε! Σας ομιλώ ΕΓΩ! Μετά το χειροκρότημα, μπορείτε να μου πείτε ποιος είστε και τι θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λέγετε παρακαλώ! Δεν έχω χρόνο για χάσιμο, εκτός κι αν θέλετε να σας αναλύσω τίποτα. Διαφορετικά, να σας δώσω πάλι τον Λέοντα, να συνεχίσετε το χειροκρότημα…

ΖΥΓΟΣ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τι εννοείτε ότι δεν γιορτάζει κανένας; Κάθε μέρα είναι μια καινούργια ημέρα, την οποία και πρέπει να γιορτάζουμε με ροζ μπαλόνια, γκλίτερ και πολλές αγκαλιές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποιον θέλετε; Ποιος είστε; Σας ξέρω; Που βρήκατε τον αριθμό; Από πού είπατε ότι καλείτε; Έλα βρε μαμά εσύ;… Σίγουρα εσύ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλό; Α, Τάκη μου, όλα καλά; Τι λες; Έχεις πρόβλημα; Έχω τη λύση και περίπου 2 ωρίτσες για να στην αναλύσω! Μήπως να περνούσα να τσιμπούσαμε και κάτι και να σε ψυχαναλύσω επί του καναπέως;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λέγετε, εν συντομία και όσο πιο περιεκτικά γίνεται. Διαφορετικά, μισό να σας συνδέσω με… Κάιρο. Δε θα φάω τα νιάτα μου μιλώντας σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλόχα, κι όλα ωραία και καλά. Γκρίνιες δε θέλω γιατί μου χαλάνε την ενέργεια. Ειρήνη ημίν, αγάπη και Rock n’ roll. Cheers!

ΙΧΘΥΕΣ

Αχ, καλημέρα σας! Πήρα το σωστό νούμερο; Αν όχι, πέφτω στα πατώματα και ζητώ ταπεινά συγνώμη! Δε θα το ξανακάνω, το υπόσχομαι… Εκτός κι αν κατά λάθος το ξανακάνω, αλλά τότε δε θα φταίω εγώ! Θα φταίτε εσείς!

Πηγή: astrology.gr

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ… ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!!

Από τα ρούχα που φοράς θα σου πω τι ζώδιο είσαι!

Οι τηλεφωνικές ατάκες των ζωδίων (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!)

Comments

comments