Απέκτησε το πιο σεξουαλικό βλέμμα του πλανήτη με eyeliner και ένα… τσιμπιδάκι φρυδιών!

Το eyeliner προσφέρει βάθος στο βλέμμα και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν μακρύτερες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρίζο καφετί, μαύρο ή οποιοδήποτε σκούρο μπλε ή μοβ για το eyeliner σας.

Υπάρχουν 3 ειδών eyeliners: το μολύβι ματιών, το gel eyeliner και το υγρό eyeliner.

Αν το χρησιμοποιήσετε σωστά, θα κάνει το βλέμμα σας γατίσιο και ερωτικό. Όπως βλέπετε και στην ως  άνω φωτογραφία δεν το απλώνουμε ποτέ από κάτω από το μάτι μας γιατί έτσι αυτομάτως μικραίνει.

Μολύβι:

Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά δεν αφήνει αιχμηρό τελείωμα στη γραμμή. Ιδανικό για όσες αγαπάτε το ατημέλητο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το ανάμεσα στις βλεφαρίδες και πολύ κοντά σε αυτές, για να τονίσετε τα μάτια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Gel:

Είναι εύκολο στη χρήση, γλιστράει καλύτερα στο δέρμα και αφήνει άψογη γραμμή. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που πωλούνται μαζί με πινελάκι και να εξασκηθείτε.

Υγρό:

Χρειάζεται εξάσκηση για να το πετυχαίνετε κάθε φορά, αλλά αφήνει την πιο έντονη και αιχμηρή γραμμή.

Όταν βάζετε  eyeliner στο επάνω βλέφαρο, καλό είναι να μην το παρακάνετε στο κάτω. Προτιμήστε να βάλετε απλά ένα μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Έτσι το μάτι δείχνει κυριολεκτικά γατίσιο και σέξι.

Επειδή το eyeliner δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες make-up artists, δείτε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί. Με τη βοήθεια ενός τσιμπιδιού φρυδιών μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Τι σας προσφέρει το τσιμπιδάκι;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Τα λόγια εδώ είναι απολύτως περιττά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το χρησιμοποιήσετε  χωρίς τα προστατευτικά στρογγυλά που ίσως έχει μέσα στη συσκευασία του.

Βάλτε στη συνέχεια λίγο eyeliner στα δύο άκρα του και τραβήξτε μια γραμμή – οδηγό στη γωνία του ματιού.  Καλή επιτυχία.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας!!!!

Το πώς θα βάψετε τα μάτια είναι ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο, ανάλογα με το ύφος που θέλετε να πετύχετε την εποχή και τις τάσεις της μόδας.

Στα μάτια συνήθως εφαρμόζουμε  πρώτα τη σκιά, μετά το μολύβι ή το eyeliner για να τονίσουμε το περίγραμμά τους και στο τέλος τη μάσκαρα.

Παρεμπιπτόντως οι ιδέες αυτής της κοπέλας είναι ανεπανάληπτες.

Αξίζει να τις δείτε!

Κεφάλαιο: Χείλη! Σίγουρα σας ενδιαφέρει!

Πιο κραγιόν σου ταιριάζει; Πώς να αποκτήσεις χείλη για… φίλημα!

Comments

comments