Ποια είναι τα ανδρικά επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες σα μαγνήτης; Σίγουρα θέλεις να ξέρεις!

Είσαι άντρας και είναι βέβαιο πως πέραν της επαγγελματικής σου αποκατάστασης  και των χρημάτων που που προσδοκάς να κερδίζεις, θέλεις να αρέσεις και στις γυναίκες. Γνωρίζεις αλήθεια ποια είναι τα ανδρικά επαγγέλματα που τρελαίνουν τις γυναίκες;

Η ομορφιά, η μόρφωση και η ανατροφή είναι προφανές πως μετρούν υπέρ σου όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία επιλογής συντρόφου.

Όμως, οι γυναίκες γοητεύονται και από το status του επαγγέλματος που θα διαλέξεις. Κάποια  αντικείμενα εργασίας τραβούν ως μαγνήτης. Λίγο η ιατρική μπλούζα και το γεγονός της προσφοράς, λίγο μια στολή, λίγο το σφιχτό κορμί και ο θαυμασμός των γυναικών, κάτι το μυστήριο … όλα παίζουν το ρόλο τους!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πολλές γυναίκες όταν ενδιαφέρονται να κάνουν ένα σοβαρό δεσμό ρωτούν το επάγγελμα του υποψήφιου συντρόφου τους.

Η επιλογή μιας εργασίας δεν είναι κάτι τυχαίο. Αποδεικνύει τα όνειρα  που κάθε άντρας κάνει για τον εαυτό του, τις φιλοδοξίες του, τη μόρφωσή του, ακόμη και την κοινωνική του επιφάνεια.

Τα επαγγέλματα που συνήθως σημαίνουν κύρος και υψηλές οικονομικές απολαβές όπως αυτά του επιχειρηματία, του γιατρού και του δικηγόρου είναι πρώτα στις επιλογές των γυναικών, ανά την υφήλιο.

Το app Tinder θέλησε να διεξάγει μια έρευνα και ζήτησε από τους χρήστες να ψηφίσουν τα επαγγέλματα που τραβούν το γυναικείο πληθυσμό ως μαγνήτης.

Από τα πορίσματα ανέκυψε μια λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή ανδρικά επαγγέλματα που φάνηκαν να γοητεύουν τις περισσότερες γυναίκες όταν βρίσκονται σε αναζήτηση του ιδανικού ερωτικού συντρόφου.

Ποια είναι τα ανδρικά επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες ως μαγνήτης;

Σίγουρα θέλεις να ξέρεις!

Αυτό όμως που θα θέλαμε να σε συμβουλέψουμε είναι η επιλογή σου να γίνει με γνώμονα τα δικά σου “θέλω”, δεδομένου πως θα εξασκήσεις (θεωρητικά) το επάγγελμα και την κατεύθυνση που θα στραφείς για μια ζωή.

Αν δεν έχεις τα προσόντα  και δεν είσαι παθιασμένος με τον τομέα που θα διαλέξεις μην το κάνεις ποτέ γιατί θα είσαι μια χρυσή μετριότητα!

Και να η 10δα!

Πιλότοι
Επιχειρηματίες
Πυροσβέστες
Γιατροί
Δημοσιογράφοι / ραδιοφωνικοί παραγωγοί
Δάσκαλοι
Μηχανικοί
Μοντέλα
Νοσηλευτές
Δικηγόροι

Διαβάστε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον

Ελλάδα της κρίσης: Τι επάγγελμα να επιλέξεις για να μη μείνεις άνεργος!

Comments

comments