Ποιες είναι οι κρυφές σκέψεις ενός άντρα για το sex;

Η γυναικεία φύση δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ένας άνδρας αντιμετωπίζει τον έρωτα και τις σχέσεις με τρόπο απλό! Αν λοιπόν προσπαθείς τον τελευταίο καιρό να κατανοήσεις ποιες γυναίκες γουστάρουν πολύ περισσότερο οι άνδρες …. αρκεί να διαβάσεις την παρακάτω λίστα, που θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

– Η αλήθεια είναι ότι θέλει αγάπη κι ο μόνος τρόπος που ο άντρας μπορεί να ανοιχτεί στην αγάπη, είναι το σεξ.
-Όταν η γυναίκα λαχταράει το σεξ, στέλνει το μήνυμα πως προσφέρει την….εμπιστοσύνη της.
Αυτό είναι σημαντικό για τον άντρα, επειδή, όταν τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται, νιώθει κολακευμένος και δυνατός.
-Είναι συναρπαστικό για τον άντρα να ανταποκρίνεται η γυναίκα στις προτάσεις του, γιατί ο άντρας πάντα επιζητεί ευκαιρίες για να ευχαριστήσει μια γυναίκα.
-Συχνά οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι ο άντρας μπορεί να θέλει το σεξ, χωρίς ακόμα να ξέρει αν θέλει ή όχι μια σχέση.
-Συχνά ο άντρας ερμηνεύει διαφορετικά το γεγονός πως η γυναίκα κάποιες φορές μπορεί να μην έχει διάθεση για σεξ και νομίζει πως τον απορρίπτει.
-Την παρανόηση αυτή μπορεί η γυναίκα να την αντιμετωπίσει, περνώντας διακριτικά στο σύντροφό της το μήνυμα ότι απολαμβάνει το σεξ. Αυτό θα κάνει τον άντρα να νιώσει πιο ασφαλής.
-Μπορεί ο άντρας να νιώσει έντονη φυσική έλξη για μια γυναίκα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να την γνωρίσει καλύτερα ή ότι θέλει σχέση μαζί της.
-Τα τρία πρώτα στάδια της σχέσης είναι η έλξη, η ανασφάλεια και η αποκλειστικότητα. Αν ο άντρας κινηθεί αργά σε αυτά τα στάδια, τότε η φυσική έλξη που ο άντρας νιώθει, θα δώσει τη θέση της στην επιθυμία να κάνει ευτυχισμένη τη σύντροφό του.
-Όταν μια γυναίκα κυνηγάει έναν άντρα, κατά πάσα πιθανότητα ο άντρας θα είναι δεκτικός. Του αρέσει να τον προσέχουν, ωστόσο η προσοχή δεν θα τον κάνει να ενδιαφερθεί περισσότερο
-Συχνά ο άντρας ανακουφίζεται, όταν στην αρχή της σχέσης την πρωτοβουλία του σεξ την παίρνει η γυναίκα, επειδή αυτό σημαίνει ότι δεν διατρέχει τον κίνδυνο να τον απορρίψουν.
-Αν στο σεξ την πρώτη κίνηση την κάνει πάντα η γυναίκα, μετά από ένα διάστημα ο άντρας αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του να κάνει σεξ μαζί της.
-Στην αρχή μιας σχέσης, ο άντρας προχωρεί στο σεξ αργά, επειδή δεν είναι σίγουρος τι αρέσει και τι δεν αρέσει στη γυναίκα.
-Όσο η σχέση προχωρά, ο άντρας τείνει να προχωρά πιο γρήγορα και στο σεξ. Δεν καταλαβαίνει πως οι αργές και προσεκτικές κινήσεις που έκανε στην αρχή ήταν που προκαλούσαν στη γυναίκα τη διέγερση.
-Αν ο άντρας δεν έχει διάθεση για σεξ, δεν του αρέσει να τον ρωτάει η σύντροφός του γιατί. Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι προσωρινή, οι διαρκείς ερωτήσεις όμως ίσως να τον αποτρέψουν από το σεξ και μελλοντικά.
-Όταν η γυναίκα θέλει να καταλάβει ο άντρας πως έχει διάθεση για σεξ, αν βέβαια το θέλει κι εκείνος, πρέπει να το δείξει έμμεσα και με ουδέτερο τρόπο.

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!