Αποκάλυψη: Αυτό το μαγιό ξενερώνει όλους τους άντρες!

Σκοπεύεις να αγοράσεις μαγιό γι’ αυτό το καλοκαίρι; Τέλεια, καλό θα ήταν να ενημερωθείς και για την άποψη που έχουν οι περισσότεροι άντρες πριν πραγματοποιήσεις την αγορά σου!

Χωρίς αμφιβολία, το πρώτο κριτήριο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για την επιλογή του καινούριου σου μαγιό είναι τι κολακεύει το σωματότυπό σου.

Αν έχεις παραπάνω κιλάκια απέφυγε τα σούπερ αποκαλυπτικά τριγωνάκια και επέλεξε ένα μαγιό που αγκαλιάζει το σώμα σου και δεν τονίζει τις ατέλειες σου.

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή του μεγέθους.

Μία καλή λύση, είναι να επιλέξεις ένα μαγιό από εταιρείες που πωλούν ξεχωριστά το πάνω και το κάτω μέρος έτσι ώστε να μην πιέζει τα… ζουμερά σου σημεία!

Τέλος, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι ένα ολόσωμο μαγιό είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Πολλές φορές, το ολόσωμο μαγιουδάκι μπορεί να τονίσει τις ατέλειες σου και να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η επιλογή σου πρέπει να είναι λιτή και απέριττη!

Αν δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, απέφυγε τα έντονα χρώματα και αρκέσου σε ένα μαύρο ή ένα καφέ σικάτο μπικίνι!

Από την άλλη, όσο και καλοσμιλεμένο και αν είναι το κορμί σου, απέφυγε τα σούπερ αποκαλυπτικά μαγιό γιατί ναι μεν θα κερδίσεις τα βλέμματα των αντρών αλλά τα σχόλια πιθανόν να μην ήθελες να τα ακούσεις!

Μην ξεχνάμε ότι οι άντρες μας θέλουν σέξι και όχι πρόστυχες!

Έφτασε η ώρα να σου αποκαλύψουμε πιο είδος μαγιό απεχθάνονται οι άντρες.

Ρωτήσαμε αρκετά αγόρια και σχεδόν σε όλα, το αποτέλεσμα ήταν κοινό.

Δεν τους αρέσουν τα ψιλοκάβαλα μπικίνι, τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές!

Τα Pin Up μαγιό φαίνονται να μπερδεύουν τον… αντρικό εγκέφαλο και να μην τους καλύπτει αισθητικά το αποτέλεσμα!

Η αιτία είναι ότι ο άντρας έχει συνηθίσει να βλέπει στην παραλία όσο το δυνατόν περισσότερη… σάρκα! Οτιδήποτε νέο και μοντέρνο τον αποσυντονίζει! Θα πάρει καιρό να συνηθίσει το συγκεκριμένο είδος!

Η καλύτερη επιλογή για τους ίδιους, απ’ ότι μας είπαν, είναι ένα κλασικό τριγωνάκι με κορδόνια που αφήνει στη φαντασία τους τα… απαραίτητα.

Και μην ξεχνάτε, αυτό που αναφέραμε και νωρίτερα, όσο όμορφο κορμί και να έχετε, αποφύγετε τα πολύ «κοφτά» μαγιό γιατί οι άντρες προτιμούν να φαντάζονται το κορμί σας, παρά να τους το δίνετε στο… πιάτο!

Καλά μπάνια λοιπόν!

Ενημερώσου:

“Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή της σέξι γυναίκας από την πρόστυχη;”

magio1

Comments

comments