Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα 12 ζώδια;

moon

Η Πανσέληνος μαζί με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 23/3 σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου που είχε ξεκινήσει από τις 28/9 του 2015, δημιουργώντας την διατάραξη κάποιων ισορροπιών που παρέπαιαν ή ήταν ήδη υπό κατάρρευση και διαμορφώνοντας κάποιες καινούργιες, με καλύτερες και κυρίως με πιο ειλικρινείς προθέσεις. Η αξιολόγηση θα γίνει περισσότερο από τους Κριούς, Ζυγούς που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα υπάρχει μια μεγάλη διάθεση για αλλαγή αλλά και για εκτόνωση από τα αδιέξοδα.

Επειδή όλα τα πλανητικά φαινόμενα επηρεάζουν πάντα και την προσωπική ζωή αλλά και την πολιτική, οι αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν θα είναι αρκετά δυναμικές με στόχο την αποσυμφόρηση και την εύρεση διεξόδων.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι στο επίκεντρο αυτής της Έκλειψης – Πανσελήνου κι ήδη μπορεί να έχεις ξεκινήσει να κάνεις τις αλλαγές σου στον τομέα που ένιωθες ότι είχες τελματώσει. Η ελευθερία και η αλήθεια είναι το κυριότερο μέλημά σου και αναγκαστικά θα στραφείς προς αυτές τις αξίες, αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτή την στιγμή. Η σωματική σου δύναμη θα επανέλθει γιατί θα μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα τις κινήσεις με ένα πιο δυναμικό τρόπο. Οι σχέσεις σου φυσικά χρειάζονται ισορροπία αλλά και συντροφικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεθαρρεύεις με κάποιο τρόπο και αυτό αναγκαστικά θα σε περάσει στην απέναντι όχθη που μπορεί πολύ καιρό να έβλεπες αλλά να μην τολμούσες να φτάσεις, ούτε καν και με το μυαλό σου. Τώρα ξαφνικά μπορεί να βλέπεις ότι κωπηλατείς προς τα εκεί και μάλιστα πολύ άνετα. Πιθανόν να μην ψάξεις πια για τις ισορροπίες που αναζητούσες κάποτε γιατί δεν θα θέλεις ημίμετρα κι αυτό είναι που θα σε καθορίσει πολύ περισσότερο. Η σχέση σου με ένα Κριό ή Ζυγό θα έχει πλέον οδηγό την αλήθεια και εκεί θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Μπορεί να πιεστείς να επισπεύσεις εξετάσεις ρουτίνας που σχετίζονται με την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις πολύ καλύτερα γιατί θα διώξεις ευαισθησίες και συναισθήματα που κάπως σε είχαν κολλήσει και δεν προχωρούσες καθόλου. Τώρα θα ξέρεις τι θα κάνεις και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια μεγαλύτερη δυναμική σε όλες τις καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις. Φίλοι, ομάδες και πολλά καλλιτεχνικά ερεθίσματα θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά σου και θα σε υποχρεώσουν να λειτουργήσεις πολύ διαφορετικά γιατί τώρα θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Ένα μεγάλο δίλλημα που είχες αν έπρεπε να φύγεις για μια δουλειά ή να μείνεις, τώρα ξεκαθαρίζει και χωρίς πολύ κόπο καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια επιφάνεια που είναι πλέον πιο ξεκάθαρη και πάνω σε αυτή πρέπει να δουλέψεις και να κινήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις. Όταν τα βγάλεις όλα στο φως θα νιώσεις καλύτερα και δεν θα υπάρχει τίποτε που να σου τρώει την ενέργεια. Ούτε σκέψεις κρυμμένες, ούτε συναισθήματα καταχωνιασμένα και πολυκαιρισμένα. Θα λειτουργήσεις στο εδώ και τώρα και πάντα με στόχο το μέλλον. Για αυτό θα κάνεις ανοικτά τις συζητήσεις σου με τον Κριό ή τον Ζυγό και θα βρείτε τελικά, αν υπάρχει κοινή πορεία μεταξύ σας ή όχι.

ΛΕΩΝ

Έχεις αποφασίσει ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις γιατί το νιώθεις πλέον και αυτό είναι που σε βάζει σε μια υπερπροσπάθεια, ακόμα και να αναλάβεις μια ηγεσία που μάλλον την είχες ανάγκη. Αν πάρεις τα ηνία στα χέρια σου σίγουρα θα λειτουργήσεις καλύτερα γιατί θα είσαι ο εαυτός σου και το κυριότερο, θα κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου και όχι οι άλλοι. Θα πιστέψεις ότι υπάρχει μέσα σου μια δύναμη που σε καθοδηγεί και σου δείχνει τον δρόμο. Η ανεξαρτησία, η δική σου αλλά και των άλλων, θα πρέπει να καθορισθεί από πριν για να υπάρξει μια μεγαλύτερη ασφάλεια και από τις δυο πλευρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να γίνει μια ξαφνική ανατροπή στα θέματα των οικονομικών σου συνεργασιών και να καταλάβεις, αν τελικά έκανες καλά που είχες επενδύσει σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή άτομο ή ήταν λάθος. Τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και μαζί με αυτό μπορεί εσύ να απογοητευτείς ή να διαπιστώσεις ότι οι αποκαλύψεις και η αλήθεια ήταν για το συμφέρον σου. Θα εξαρτηθεί πώς θα το δεις και θα το διαχειριστείς. Πάντως όλα θα σχετίζονται γύρω από τις επιθυμίες σου και τα οικονομικά σου θέματα. Τι πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις από πάνω σου για να νιώθεις εκείνη την τεράστια ελάφρυνση αλλά κυρίως την απενοχοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη – Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σου δημιουργήσει μια έντονη διάθεση για αυτονομία και συγχρόνως θα σε βγάλει από τα δύσκολα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης που έπνεε τα λοίσθια. Επειδή μπορεί ήδη να έχεις αντιληφτεί τι πρέπει να κάνεις, θα το πράξεις τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ ο/η ίδιος/α γιατί θα έχεις μια απίστευτη διαύγεια και ταχύτητα σε ό,τι κάνεις. Οπότε, θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο ακόμα και σε αυτά που θα πεις, επειδή θα προκαλέσουν αίσθηση, να έχεις ένα μίνιμουμ αυτογνωσίας, ώστε να μην γίνουν λάθη που μετά θα είναι δύσκολο να τα καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις δυναμικά και να τα βγάλεις όλα στο φως. Ό,τι έχει δημιουργηθεί το τελευταίο εξάμηνο που μπορεί να το έκρυψες από ένα πρόσωπο χρειάζεται να το ξαναφέρεις εσύ στην επιφάνεια και να αναζητήσεις την αλήθεια γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις κάτι να περισώσεις, κυρίως αν αφορά στην προσωπική σου σχέση. Από την άλλη, αν έχεις κάποια θέματα στην καθημερινότητά σου, θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο για να σταματήσεις να κάνεις πράγματα από συνήθεια. Επίσης, η διατροφή σου ίσως χρειαστεί αλλαγή με στόχο την αποτοξίνωση. Γενικά πρέπει σε όλα τα θέματα να κάνεις μια νέα αρχή γιατί η διαφορετική οπτική γωνία θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το στρες και τις φοβίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμώνεις και γίνεσαι ένας καλός παίχτης γιατί βρίσκεις τον εαυτό σου και δεν καθηλώνεσαι πια από συναισθηματικούς αφορισμούς ή από εμπλοκές και φαντασιώσεις που δεν σε άφηναν να δεις την πραγματικότητα όπως είναι. Όσο πάντως έχεις στο νου σου να κρατήσεις καθαρή την σκέψη σου και συγχρόνως να κάνεις πράξη αυτά που έχεις ήδη βάλει σαν στόχο, να ξέρεις ότι θα πετύχεις και θα βγεις από ένα μεγάλο αδιέξοδο που εσύ μπορεί να δημιούργησες με την συμπεριφορά σου. Να θυμάσαι ότι ό,τι βγαίνει στο φως καίγεται και κατά επέκταση σε απελευθερώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναδεικνύεσαι μέσα από καταστάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά αναλαμβάνεις τα ηνία μιας πρωτοβουλίας η οποία μπορεί να είναι είτε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης κυρίως με πρόσωπα της οικογένειας ή ακόμα και με γείτονες για κοινά θέματα που σας αφορούν είτε μια γνώση πολύ εξειδικευμένη που κρίνεις ότι είναι απαραίτητη είτε μια καινούργια δραστηριότητα που θα σου δώσει φτερά για να υλοποιήσεις καινούργια πράγματα. Επειδή όμως τα όρια είναι δύσκολα και δυσδιάκριτα, θα πρέπει να προσέξεις από το να πεις κάποιες αλήθειες μέχρι να φερθείς αγενώς και ξεπερνώντας τα όρια ή ακόμα υπερβάλλοντας με τις δυνάμεις σου. Όλα λοιπόν χρειάζονται μέτρο και προ πάντων επίγνωση για το τι κάνεις και γιατί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο εντυπωσιασμός θα είναι η σημαντικότερη για σένα κίνηση που θα κάνεις μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και σε μια ομάδα που θα έχετε κοινούς στόχους και μέτωπα. Γενικά θα σε απασχολήσουν πολύ τα ερωτικά σου και ο τρόπος που τα διαχειρίζεσαι. Για αυτό θα φροντίσεις να είσαι ο εαυτός σου όσο μπορεί και κυρίως θα φροντίσεις να κάνεις πράγματα που θα είναι κοντά σε σένα. Οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν θα νιώθεις τύψεις ή ενοχές ότι δεν φέρθηκες σωστά. Η ερωτική εμπλοκή με ένα φιλικό σου πρόσωπο πιθανόν να είναι απλή αλλά συγχρόνως και πολύ περίεργη. Μην βιαστείς να πεις πράγματα που ίσως μετά δεν σε εκφράζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει μια ευκολία αυτή την στιγμή στη ζωή σου αλλά κάτι μέσα σου λέει ότι δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να κάθεσαι στα αβγά σου γιατί γίνονται συνέχεια πράγματα και προκαλούν ξεκαθαρίσματα. Αλλά αυτό που προέχει είναι να είσαι εσύ καλά και μετά τα υπόλοιπα. Ενδεχομένως να βγεις από τον ρόλο του θύματος και να γίνεις εσύ ο κυρίαρχος της ζωής σου κι όχι οι άλλοι. Μπορεί να μην κρατηθείς μάλιστα και να τα πεις έξω από τα δόντια. Η σχέση με έναν Ζυγό ενδέχεται ξαφνικά να βγει από την αφάνεια και να πάρει σάρκα και οστά. Η ανακάλυψη ενός καλλιτεχνικού ταλέντου θα σου κάνει καλό γιατί θα σε ηρεμεί στις δύσκολες στιγμές σου.

Πηγή

 

 

Comments

comments