Πόσιμο κολλαγόνο από τα χεράκια σας

2 (1)

Η διαδικασία για να φτιάξετε μόνες σας φυτικό πόσιμο κολλαγόνο είναι πραγματικά πολύ εύκολη και τα αποτελέσματα της είναι θεαματικά. Η συνταγή αυτή ήρθε τυχαία στα χέρια μου, όταν συνάντησα μια κυρία γύρω στα 50 και πραγματικά δεν είχε ούτε μια ρυτίδα πάνω της. Τι ρώτησα τι κάνει και έχει αυτό το απίστευτο λαμπερό δέμα και μου αποκάλυψε το μυστικό της. Με το κολλαγόνο όχι απλά θα αποκτήσετε ένα απίστευτα λαμπερό δέρμα, αλλά θα πείτε και αντίο στους πόνους των αρθρώσεών σας.
Στο ανθρώπινο σώμα μετά το νερό το κολλαγόνο είναι στο στοιχείο που υπάρχει σε τεράστια αφθονία. Σχεδόν τα πάντα στο σώμα μας είναι φτιαγμένα από κολλαγόνο. Μαλλιά, νύχια, δέρμα, ζωτικά όργανα, αρθρώσεις και κλειδώσεις, για να έχετε μια μικρή εικόνα.

Για να φτιάξετε το δικό σας πόσιμο κολλαγόνο θα χρειαστείτε:
1/2 κουταλάκι του γλυκού λεβάντα αποξηραμένη
1/2 κουταλάκι του γλυκού ευκάλυπτο

Διαδικασία
Βράζετε ένα ποτήρι με νερό. Αφού βράσει, ρίχνω τη λεβάντα και τον ευκάλυπτο και για να είναι πιο ευχάριστο στη γεύση διαλύω μέσα και ένα κουταλάκι μέλι. Περιμένω να περάσουν 5 λεπτά προκειμένου να καθίσουν όλα τα υλικά και πίνω. Το συγκεκριμένο, πίνετε σαν τσάι.
Πίνετε ένα ποτήρι κάθε βράδυ!!!

Πραγματικά τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και θα δείτε την αλλαγή κιόλας από την πρώτη βδομάδα. Δεν κοστίζει τίποτα σε σχέση με αυτά του εμπορίου και αξίζει να το δοκιμάσετε!!!! Η “θεραπεία” καλό είναι να διαρκεί 3 μήνες, ώστε το σώμα σε καθημερινή βάση, να έχει “υλικά” για να επιδιορθώσει τις βλάβες που υπάρχουν στο σώμα σας.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!