5 Πράγματα που τον ξενερώνουν στο σεξ!

evdomadiaies_provlepseis

Το σεξ όπως και οι σχέσεις δεν λειτουργούν με manual… Ευτυχώς! Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με τον σύντροφό τους, εφόσον φυσικά ότι γίνεται είναι μεταξύ συνεννούντων ενηλίκων.

Ωστόσο, πολλές έρευνες και εμπειρία χρόνων έχει αποδείξει πως υπάρχουν κάποια «πράγματα» που αντί να ανάβουν φωτιές, τις σβήνουν. Οπότε καλό είναι να μη γίνονται!

Δες ποια είναι για να είσαι προετοιμασμένη!

1. Άσε τα γλυκόλογα για άλλες ώρες

Όσο και να σε αγαπάει, όσο ρομαντικός κι αν είναι, την ώρα του σεξ δεν έχει όρεξη να σε ακούει να νιαουρίζεις και να μιλάς σαν την Ιουλιέττα στον Ρωμαίο της. Το σεξ είναι η περίσταση για να ξεδιπλώσεις τη θηλυκότητα σου και να παίξεις το παιχνίδι του «dirty talk».

2. Δεν παίρνεις καμιά πρωτοβουλία

Δε χρειάζεται να περιμένεις πάντα τον άλλο να ξεκινήσει τη φάση. Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου και να είσαι σίγουρη πως θα τον ενθουσιάσεις!

3. Γίνεσαι προβλέψιμη

Σε μια μακροχρόνια σχέση το σεξ έχει την τάση να γίνεται βαρετό αν δεν ανανεώνεται. Δοκιμάστε καινούρια πράγματα μαζί και ανακαλύψτε τι σας αρέσει. Άσε τις ντροπές και προχώρα!

4. Δεν διεκδικείς αυτά που σου αρέσουν

Για κάποιο λόγο έχει σκαλώσει στο μυαλό των γυναικών πως δεν πειράζει αν δεν έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ και μάλιστα προσποιούνται. Έτσι όμως ποτέ δε θα καταλάβει ο άλλος τι σου αρέσει και πως να σε κάνει να έρθεις σε οργασμό!

Κατεύθυνέ τον, δεν είναι καθόλου κακό!

5. Δεν είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις

Φυσικά δεν εννοώ να κάνεις κάτι που δε θέλεις, αλλά μη αφήνεις τη συστολή σου να σε κρατάει πίσω. Μπορεί να ανακαλύψεις σου αρέσουν πράγματα που ούτε καν είχες φανταστεί!

Πηγή: neolaia.gr

Comments

comments