Ποια είναι τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες!

psemata_poy_lene_oi_antres

Οι άντρες έχουν την τάση να μας λένε αρκετά ψέματα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα αποφύγουν την γκρίνια μας και τις ερωτήσεις μας γύρω από κάποια περίεργα θέματα!

Ειδικά κάποια ψέματα των αντρών είναι πολύ συνηθισμένα!

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις πια είναι τα ψέματα που σίγουρα θα ακούσεις από έναν άντρα ρίξε μια ματιά παρακάτω!

1.Αν βλέπει ταινίες πορνό

Φυσικά και εκείνος θα ισχυριστεί ότι δεν βλέπει ή βλέπει ελάχιστες! Η απάντηση του είναι ΨΕΜΑ! Όλοι οι άντρες βλέπουν ταινίες πορνό και μάλιστα πολλές! Ο δικός σου γιατί να αποτελεί εξαίρεση;

2.Γιατί δεν σου απαντούσε στα μηνύματα

Σίγουρα θα σου πει ότι τον πήρε ο ύπνος! Αυτή την απάντηση δεν θέλω να την καταδικάσω γιατί όντως μπορεί κοιμήθηκε! Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου! Αλλά αν σου πει ότι ξεχάστηκε ή ότι η γιαγιά του έπαθε ανεμοβλογιά και την έτρεχαν στο νοσοκομείο είναι σίγουρο ψέμα!

3.Αν του αρέσει κάποια από τις φίλες σου

Όλο και κάποια θα του αρέσει εμφανισιακά απλά δεν θέλει να στο πει για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σας! Σ’ αυτή τη περίπτωση η απάντηση του είναι “Ποια να συγκριθεί μαζί σου μωρό μου” ή “Εσύ είσαι η ομορφότερη από όλες”.

4.Με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί σε όλη του τη ζωή

Εεεε ναι!! Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο ψέμα! Εμείς δεν θέλουμε να ξέρουμε ότι ο καλός μας έχει κοιμηθεί με ένα λόχο γυναίκες πριν από εμάς γιατί ξενερώνουμε! Είναι όμως και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που θέλουν ο άντρας να έχει πολλές εμπειρίες! Όμως οι περισσότερες θέλουμε να ζούμε στο δικό μας παραμύθι και οι άντρες απλά μας λένε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά; Δες πως θα το καταλάβεις!

Comments

comments