Πώς καθαρίζουμε σωστά τα γυαλιά ηλίου ώστε να μη φθαρούν!

Όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε τα γυαλιά ηλίου ανέπαφα σαν καινούργια.

Όμως ακόμα και αν τα βάζουμε στη θήκη τους για να τα προστατέψουμε τα καταστρέφουμε θέλοντας να τα καθαρίσουμε. Λάθος καθαρισμός σημαίνει γρατσουνιές και θαμπάδες. Ανακαλύψαμε στο My Orasis χρηστικές πληροφορίες που εγγυώνται την ορθότητα του καθαρισμού.

Πώς καθαρίζουμε σωστά τα γυαλιά ηλίου ώστε να μη φθαρούν; Συγκεντρώσαμε όλα τα tips έτσι ώστε τα γυαλιά σου να μη χαραχθούν ποτέ.

-Συχνό ξέπλυμα των φακών με ζεστό νερό και μια σταγόνα υγρό σαπουνιού. Χρησιμοποιήστε σαπούνι και στα μαξιλαράκια της μύτης, τους μεντεσέδες και τις βίδες, έτσι ώστε να καθαριστούν σωστά και αυτές οι «περιοχές».

-Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό πιάτων για να πλύνετε την επιφάνεια των φακών. Πώς θα το κάνετε αυτό; Βρέξτε τους φακούς και τον σκελετό με ζεστό νερό και εν συνεχεία με το καθαριστικό, τρίψτε κάθε σημείο των γυαλιών ηλίου σας. Ξεπλύνετε με αρκετό, χλιαρό νερό.

-Για να στεγνώσετε το φακό, κάντε χρήση ενός πανιού χωρίς χνούδι. Συνήθως, το συγκεκριμένο πανί παρέχεται με την αγορά των γυαλιών ηλίου.

Καθαρισμός του σκελετού στα γυαλιά ηλίου

-Όπως συμβαίνει με τους φακούς, έτσι και ο σκελετός αποτελεί σημείο συγκέντρωσης της σκόνης. Για αυτό, θα πρέπει να καθαρίζεται ακριβώς με την ίδια προσοχή, όπως και οι φακοί.

-Πλύνετε τον σκελετό με ζεστό νερό.

-Στεγνώστε τον σκελετό, κάνοντας χρήση ενός στεγνού και καθαρού πανιού.
-Οι επικαλύψεις των φακών, μπορούν να καταστραφούν εφόσον πέσουν πάνω τους χημικές ουσίες όπως είναι η λακ και τα καθαριστικά τζαμιών.

-Μην πιάνετε τους φακούς των γυαλιών ηλίου σας με τα δάχτυλα σας, καθώς μπορούν να αφήσουν ίχνη λιπαρότητας και σημάδια. Εάν παρατηρείτε κάποιο σημάδι στο φακό, μη χρησιμοποιήσετε το νύχι σας, ώστε να το αφαιρέσετε. Χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα ειδικό, ως προς τον καθαρισμό των φακών των γυαλιών ηλίου.

Το καλοκαιράκι έφτασε επιτέλους! Αλήθεια, σε πόσους γάμους έχετε να πάτε φέτος; Εμείς σε πολλούς! Εδώ σας έχουμε λοιπόν, για ρίξτε μια ματιά…

Τα ιδανικά φορέματα για καλοκαιρινό γάμο!

Comments

comments