3 Φράσεις για να τον κάνεις να λιώνει για σένα!

pws_na_ton_kaneis_na_liwnei_gia_esena

Όπως και εμείς οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες έχουν και αυτοί ανάγκες και θέλουν να ακούν κοπλιμέντα και όμορφα λόγια που τους ανεβάζουν ψυχολογικά!

Όσο και αν δεν το παραδέχονται έχουν αυτή την ανάγκη!

Για αυτό αν θες να τον κάνεις να λιώνει σαν το κεράκι για εσένα ήρθε η ώρα να του κάνεις και εσύ κάποια κοπλιμέντα και να τους πεις κάποιες φράσεις που θα του ανεβάσουν τι ψυχολογία!

Οι φράσεις αυτές είναι:

1.Μου αρέσει το χαμόγελό σου!

Η φράση αυτή είναι “κλειδί” και για άντρες και για γυναίκες και πιστέψτε έχει τεράστια επιτυχία! Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να ακούει ότι έχει όμορφο χαμόγελο; Το χαμόγελο δείχνει τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, οπότε με το να πεις σε κάποιον ότι έχει πολύ ωραίο χαμόγελο σημαίνει πολλά!

2.Είσαι πολύ καλό στη δουλειά σου! Τα καταφέρνεις πολύ καλά!

Όλοι οι άντρες αναζητούν τον θαυμασμό και πόσο μάλλον από τη γυναίκα που τους ενδιαφέρει! Δείξε του ότι τον θαυμάζεις για τη δουλειά του και τις ικανότητες του ή για ότι άλλο θεωρείς εσύ πως είναι σημαντικό για εκείνον! Θα δεις αμέσως το βλέμμα του να γλυκαίνει και να λάμπει!

3.Είσαι σωστός άντρας!

Όλοι μα όλοι οι άντρες θέλουν να δείχνουν αυτό που λέμε γνήσιο αρσενικό! Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να το τονίζεις συνέχεια! Με αυτό τον τρόπο θα του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση στα ύψη και φυσικά θα του αρέσει πολύ αυτό!

Προσοχή όμως μη τις χρησιμοποιήσεις όλες μαζί! Το μυστικό είναι να του κάνεις κοπλιμέντα μόνο όταν χρειάζεται για να μη φανείς υπερβολική!

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

5 Σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου σε θέλει πίσω!

Comments

comments