Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις γιορτές

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις γιορτές

 

Τροποποιήσεις δρομολογίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ισχύσουν σήμερα, αύριο αλλά και την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι τις ημέρες 25, 26 και 27 Δεκεμβρίου 2015 και 1,2 και 3 Ιανουαρίου 2016 θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για λεωφορεία και τρόλεϊ.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Κυριακής» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

-Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιμέρους ανάγκες των Γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ. ) με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή των δρομολογήσεων από Σάββατο σε Κυριακή.

Κανονικά πάντως θα κινηθούν τα λεωφορεία προς το αεροδρόμιο.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 22.00.

Αναστολή δρομολογίων θα υπάρξουν και στον σιδηρόδρομο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολόγιων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και δυο νυχτερινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης που σημειώνεται τις ήμερες αυτές των εορτών.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.

 

 

Πηγή

Comments

comments