Πώς θα τον κάνεις του χεριού σου

ras

Μήπως είσαι άτυχη στον έρωτα; Μήπως δεν μπορείς να πείσεις άντρα να δεσμευτεί μαζί σου; Σύμφωνα με το βιβλίο της Sherry Argov πρέπει να ξεχάσεις το καλό κορίτσι και να φέρεσαι σαν πραγματική ντίβα απέναντι στα αρσενικά.Η Άργκοβ, το 1997 τάραξε τα νερά με το μπεστ σέλερ “Why Men Love Bitches”, στο  “Treat him mean, keep him keen” ελπίζει να σε διδάξει πως θα μεταμορφώσεις τη σχέση σου από μέτρια σε σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης. Ουσιαστικά, το νόημα επικεντρώνεται στο ότι για να τον κερδίσεις πραγματικά, οφείλεις να σταματήσεις να φέρεσαι σαν καλό και τέλειο κορίτσι και να έχεις την δική σου ζωή, τους προσωπικούς στόχους και τα όνειρά σου. Σύμφωνα με τη συγγραφέα οι άντρες σέβονται μόνο τις δυναμικές γυναίκες που διαθέτουν αυτοπεποίθηση και κάνουν όνειρα δικά τους. Θέλουν μια γυναίκα δυνατή στο πλευρό τους που να έχει την δική της ταυτότητα και να του αφήνει χρόνο να αναπνέει. Τίποτα φαίνεται να μην είναι πιο ελκυστικό για έναν άντρα από μια γυναίκα που ξέρει ποιά είναι.
Ιδού και οι βασικοί μύθοι του καλού κοριτσιού που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις, αν θέλεις να ευτυχίσεις τελικά:

 

Μύθος Νο1: πρέπει να είσαι τέλεια σε όλα
Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε, εκείνος δεν θέλει μια τέλεια γυναίκα αλλά μια ενδιαφέρουσα γυναίκα αφού την άψογη σε όλα θα την βαρεθεί γρήγορα.Όταν είσαι πολύ καλή για να είσαι αληθινή, εύκολα θα τον κάνεις να πιστέψει πως το μόνο που θες είναι να τον παγιδεύσεις. Σταμάτα λοιπόν να του κάνεις όλα τα χατίρια, να συμφωνείς σε όλα μαζί του και να παραείσαι γλυκιά

Μύθος Νο2: πρέπει να γίνεις το παιχνιδάκι του σεξ για εκείνον
Ειδικά μετά το “Sex and the City”, η μανία κάθε γυναίκας έγινε το σεξ και το πως θα φτάσεις στην καρδιά του μέσα από την σεξουαλική επαφή. Κι όμως, το καλό σεξ από μόνο του δεν θα τον κάνει να νοιαστεί περαιτέρω για σένα.

Μύθος Νο3: πρέπει να γίνεις όπως σε θέλει εκείνος να γίνεις
Το να προσπαθείς να τον πείσεις πως σου αρέσει ό,τι αρέσει και σε εκείνον από την πρώτη μέρα που τον γνωρίζεις, είναι μια λανθασμένη και ανεπιτυχής τεχνική να τον κάνεις του χεριού σου. Το θέμα είναι να διατηρήσεις κι εσύ τα θέλω σου και κάπου εκεί στη μέση ο ένας να τα βρίσκει με τον άλλο και να χαίρεστε που είστε μαζί παρά τις διαφορές.

Συμβουλές:

  • Μην γίνεσαι χαλί να σε πατήσει: πολύ σπάνια θα θεωρήσει πως είναι καλό να έχει στο πλευρό του ένα  άβουλο πλάσμα.
  • Να είσαι ο εαυτός σου: πες του ακριβώς τι θέλεις και τι σου αρέσει. Προσπάθησε να μην χάνεις τον εαυτό σου στην πορεία της σχέσης με το φόβο μην τον χάσεις.
  • Να είσαι άνετη: μην παίζεις το ρόλο της καλής συντρόφου. Να δείχνεις τα συναισθήματά σου αλλά χωρίς περιττές υπερβολές απλά για να τον πείσεις ότι τον θες.
  • Μην ξεκινήσετε τη σχέση μας με σεξ: Πολύ λίγες περιπτώσεις σχέσεων που ξεκίνησαν με σεξ έγιναν τελικά δεσμοί που κράτησαν. Είτε εκείνος θα σε παρεξηγήσει, είτε εσύ δεν θα νιώσεις ποτέ άνετα με τον τρόπο που ξεκίνησες τη σχέση.
  • Μην τον πρήζεις με το μέλλον: δυστυχώς οι γυναίκες σήμερα που έχουν να κυνηγήσουν και την καριέρα τους, αρχίζουν να πρεσάρουν από νωρίς τον καλό τους για το που πάει αυτή η σχέση, πότε θα παντρευτούμε, πότε θα κάνουμε παιδιά. Λες κι αν εκείνος σου υπογράψει συμβόλαιο ότι θα μείνετε για πάντα μαζί, μπορεί να το πιστοποιήσει 100%. Φυσικά, ούτε το αντίθετο ισχύει.
  • Κάντον να σε κυνηγήσει: μην του στερείς το ρόλο του κυνηγού αλλά άφησέ τον να έχει τον έλεγχο του φλερτ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι φιλική, ναζιάρα και γυναίκα.
  • Κράτα και μια απόσταση: όταν αρχίσεις να νιώθεις άνετα μαζί του, μην αποκαλύψεις τα πάντα για σένα. Άφησε και ένα μυστήριο.
  • Δείξτου ότι έχεις εναλλακτικές: πρέπει να δείχνεις πως είσαι ανεξάρτητη. Δεν γίνεται να οργανώνεις το πρόγραμμά σου μόνο με βάσει το δικό του και να βγαίνεις με τις κολλητές μόνο όταν εκείνος δεν μπορεί ή πηγαίνει ταξίδι.
  • Δείξε ότι τον εκτιμάς: είπαμε να είσαι κακό κορίτσι, αλλά όταν σου φέρεται καλά και σαν κύριος πρέπει να του δείχνεις πόσο εκτιμάς αυτό που έχετε μαζί. Εκείνος χρειάζεται όσο οτιδήποτε άλλο να ξέρει ότι τον εκτιμάς και αναγνωρίζεις ό,τι κάνει για σένα.

Πηγή

Comments

comments