Πώς οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να σε βοηθήσουν στον… οργασμό!

orgasmos

Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων αποτελεί μια νέα τεχνική, η οποία διευκολύνει το γυναικείο οργασμό.

Στις ΗΠΑ, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται όλο και περισσότερο με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν ελάχιστες τεχνικές που συμβάλουν στη διευκόλυνση του γυναικείου οργασμού, πέρα από την ενδυνάμωση του περινέου, η οποία επιτυγχάνεται με εκτέλεση ασκήσεων συστολής των μυών στη σεξουαλική περιοχή, όπως γίνεται για την αποκατάσταση μετά τον τοκετό.

Ραδιοσυχνότητα Μια Νέα Τεχνική για τον Γυναικείο Οργασμό 2

Τώρα, μια νέα μέθοδος με χρήση ραδιοσυχνοτήτων και ελεγχόμενη θερμοκρασία τονώνει τους ιστούς και δυναμώνει περισσότερο τις κολπικές αισθήσεις, επιταχύνοντας την πρόκληση του γυναικείου οργασμού.

Τί μέθοδος είναι;

Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει την αποστολή κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων στους ιστού του κολπικού τοιχώματος.

Προκαλείται έτσι μια τοπική θέρμανση στην περιοχή θερμοκρασίας 42-43 βαθμών κελσίου, ενεργοποιώντας έτσι τις αντιδράσεις των ιστών και προκαλώντας την αναγέννηση του κολπικού βλεννογόνου και του συνδετικού ιστού.

Η αναγέννηση αυτή επέρχεται περίπου ένα μήνα μετά τη συνεδρία.

Οι ιστοί γίνονται πιο σφριγηλοί, πιο ήπιοι και οι αισθήσεις βελτιώνονται.

Η Διαδικασία της Τεχνικής

Η διαδικασία πραγματοποιείται με έναν μαλακό πλαστικό καθετήρα.

Αυτός ο καθετήρας, στη μια του πλευρά, περιλαμβάνει μια μεταλλική ζώνη που εκπέμπει κύματα ραδιοσυχνοτήτων, τα οποία αποτελούν πηγές θερμότητας.

Ο γιατρός την εισάγει στον κόλπο της γυναίκας και κάνει μικρές κινήσεις, σαν ένα ελαφρύ μασάζ στον κολπικό τοίχωμα, ενώ ένα τζελ χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση της μετάδοσης κυμάτων.

Αυτή η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία. Η μοναδική αίσθηση που προκαλείται είναι η τοπική ζέστη, η ένταση της οποίας ρυθμίζεται ανάλογα με την ευαισθησία κάθε γυναίκας.

Στην πρώτη συνεδρία χρησιμοποιείται μια χαμηλή θερμοκρασία, η οποία στη συνέχεια αυξάνεται, καθώς οι ιστοί γίνονται πιο ανθεκτικοί στη θερμότητα.

Διάρκεια Θεραπείας και Αποτελέσματα

Συνήθως συνίστανται τρεις συνεδρίες σε διάστημα ενός μήνα και έπειτα μια συνεδρία ανανέωσης μετά από ένα χρόνο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση ραδιοσυχνοτήτων γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τεχνική και τα γυναικολογικά κέντρα που την προσφέρουν έχουν αυξηθεί ραγδαία.

Μια αμερικανική μελέτη έδειξε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση που αισθανόταν οι γυναίκες πριν από την πρώτη συνεδρία θεραπείας ήταν 3/6 για να αυξηθεί σε 5,5/6 μετά την 3η συνεδρία.

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της τεχνικής θεωρείται η τιμή της, καθώς το κόστος μιας συνεδρίας αγγίζει τα 800 ευρώ.

Επιπλέον, η μέθοδος αυτή βοηθάει στην μείωση αρκετών μικρών προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή του κόλπου κατά την εμμηνόπαυση.

Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιείται επίσης για τη σύσφιξη τους δέρματος στα χέρια, τους μηρούς ή την περιοχή της κοιλιάς.

Πηγή: y-o.gr

Δείτε ακόμη:

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Μήπως ο χρόνος σου στην ερωτική πράξη είναι λίγος;

Comments

comments