Ρόφημα με μέλι και λεμόνι υπόσχεται άμεση απώλεια βάρους

rofhma

Ένα θαυματουργό ρόφημα με μέλι και λεμόνι έρχεται να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στην καύση του λίπους και στην απώλεια του βάρους.

Πρόκειται για μια μέθοδο που είναι απολύτως υγιεινή και η μόνη της παρενέργεια είναι πως διευκολύνει τις κενώσεις. Ενδείκνυται, επομένως, για όσους δεν έχουν προβλήματα με το πεπτικό τους σύστημα.

Δυστυχώς, η κάθε δίαιτα μοιάζει με έργο που κάπου το έχουμε ξαναδεί… Τις πρώτες ημέρες όλα πάνε καλά. Καθώς όμως περνούν οι εβδομάδες βλέπουμε πως όχι μόνο δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, αλλά συνειδητοποιούμε και ότι αυτό που χάνουμε το ξαναπαίρνουμε γρήγορα.

Τώρα με μια ισορροπημένη διατροφή και το θαυματουργό ρόφημα με μέλι και λεμόνι το χάσιμο βάρους γίνεται πιο εύκολο από ποτέ!

Μετά ο ρυθμός θα πέσει, αλλά θα συνεχίσετε να χάνετε βάρος σταθερά. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το θαυματουργό ρόφημα με με μέλι και λεμόνι ακόμη και για αποτοξίνωση.

Καθαρίζει και ξεπλένει το σώμα μας από τις τοξίνες και παράλληλα το τονώνει με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και του λεμονιού.

Προσοχή στην περίπτωση αυτή δεν το κάνουμε καθημερινά αλλά  μια εβδομάδα maximum το μήνα και πάντα με τη σύννομη γνώμη του θεράποντος γιατρού σας.

Πώς φτιάχνετε το ρόφημα με μέλι και λεμόνι για την άμεση απώλεια βάρους; Με δύο βασικά υλικά! Δεν είναι άλλο από το αγνό μέλι και το λεμόνι καθώς και το ταπεινό νερό της βρύσης. 

Παρασκευή: 

Γεμίζουμε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση, ρίχνουμε μια καλή κουταλιά μέλι μέσα, και στύβουμε λίγο λεμόνι.

Το λεμόνι που θα πέσει μέσα θα πρέπει να είναι περίπου μια κουταλιά του γλυκού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το μέλι.

Απολαύστε το ρόφημα κάθε πρωί.

Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν άμεσο, και αν το συνδυάσετε με μια μετρημένη διατροφή σε συνδυασμό με λίγο γυμναστική, θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμη:

7ημερο Πρόγραμμα Διατροφής με θαυματουργή» σούπα αποτοξίνωσης

Comments

comments