Ροζ κραγιόν: Πώς να το φορέσεις!

Το καλοκαίρι η μόδα επιβάλλει χρώματα. Τώρα που το σώμα και το πρόσωπο είναι μαυρισμένα δεν χρειαζόμαστε βαρύ μακιγιάζ. Το μαύρισμα, ενισχύει το φυσικό αποτέλεσμα το οποίο είναι και το πιο όμορφο. Για να κάνετε το μακιγιάζ σας πιο ιδιαίτερο, αλλά να παραμείνει φυσικό και διακριτικό το αποτέλεσμα, τολμήστε να τονίσετε μόνο τα χείλη σας, βάζοντας έντονα κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις.

Σε οποιαδήποτε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα επίσημο meeting, για ένα βραδινό look ή μια καθημερινή βόλτα, ακόμη και για έναν γάμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση θα σας χαρίσει γοητεία.

Είναι ένα χρώμα που αμέσως φωτίζει και δίνει ένταση σε όλο το πρόσωπο. Είναι δυναμικό, αλλά όχι τόσο «σκληρό» όσο ένα κόκκινο, που κλέβει αμέσως την παράσταση στο μακιγιάζ.

Υπάρχει σε πάρα πολλές αποχρώσεις έντονες και άλλες πιο απαλές. Εμπνευστείτε από τις διάσημες στις φωτογραφίες και επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο, για να κάνετε τη διαφορά σε κάθε σας εμφάνιση. Και πιο κάτω θα δούμε τι πρέπει να κάνετε για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σας…


Συμβουλές για να μείνει το κραγιόν σας στη θέση του για πολλές ώρες:

Πρώτα ταμπονάρετε τα χείλη σας με πούδρα ή υγρό make-up.

Φτιάξτε το περίγραμμα των χειλιών σωστά, με το μολυβάκι το οποίο θα είναι κοντά στο χρώμα του κραγιόν με διαφορά 1-2 τόνους το πολύ!!!

Μην κάνετε υπερβολές το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι είτε να μοιάζετε με κλόουν ,είτε θα φαίνεται ότι κάποιος σας έχει χτύπησε ή ότι σας τσίμπησε κάτι.

Για να κρατήσει ακόμα περισσότερο, μόλις τελειώσεις με το περίγραμμα, γέμισε τα χείλη σου με το ίδιο μολύβι.

Αφού βάλεις και το κραγιόν, βάλε ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα απ’ τα χείλη σου. Τραβώντας το, θα φύγουν οι περιττές ουσίες. Ξαναπεράστε το κραγιόν για μεγαλύτερη διάρκεια και είσαι έτοιμη!

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!