Σεξ: Πως θα έχεις έναν απολαυστικό οργασμό

sex

Πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να φτάσουν στον πολυπόθητο οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να νιώθουν ένοχη και αντισεξουαλική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος των γυναικών!

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να νιώθει ένοχη επειδή δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό, διότι μετά της γίνεται εμμονή και την κυριεύει το άγχος!

Αν και εσύ ανήκεις σ’ αυτή τη κατηγορία γυναικών, χαλάρωσε! Εμείς θα σου δώσουμε κάποια χρήσιμα tips για να περάσεις μια καυτή βραδιά με τον σύντροφό σου… αλλά και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα…στον οργασμό!

1.Ο οργασμός θέλει χρόνο: Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται τον χρόνο τους για να φτάσουν σε οργασμό. Γι’αυτό πολλές είναι εκείνες που τελειώνουν με το στοματικό σεξ. Σε αντίθεση λοιπόν με τους άντρες, που μπορούν να τελειώσουν μέσα σε 5 λεπτά, οι γυναίκες θέλουν πολύ περισσότερο χρόνο. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί παραπάνω μαζί σου τότε ξέγραψε τον! Μαζί του δεν θα ευχαριστηθείς ποτέ το σεξ!

2.Δώσε οδηγίες: Όλες οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε στο σεξ και να δίνουν οδηγίες στους συντρόφους τους. Δώστε του να καταλάβει τι σας αρέσει και τι όχι κατά τη διάρκεια του σεξ. Διότι αν δεν ξέρει τι δεν σας αρέσει, σίγουρα θα το ξανακάνει…Πως θα έρθετε έτσι σε οργασμό;

3.Το παν είναι να νιώθετε άνετα: Νιώστε άνετα με τον σύντροφό σας και ειδικά με το σώμα σας! Αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο ο οργασμός δεν θα έρθει ποτέ. Νιώστε όμορφα με το σώμα σας και αγαπήστε τις ατέλειες του. Αφήστε στην άκρη τις ντροπές και τις ανασφάλειες γιατί το σεξ είναι ένα παιχνίδι που όλα επιτρέπονται!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και η σημερινή νύχτα θα σας μείνει αξέχαστη!

 Διαβάστε σχετικά:

Πόσο ασφαλές είναι να κάνουμε σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

 

 

Comments

comments